I després

6 NOTICIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CONCERT EN HOMENATGE A EUGENI BIGAS
Aquest dissabte 29 de setembre tindrà lloc al Guíxols Arena de la ciutat un concert amb l’orquestra gallega Panorama en memoria a Eugeni Bigas. L’actuació és amb entrada lliure i serà al Guíxols Arena a les 22 hores. És el seu primer concert a Catalunya. Podeu consultar l’article que hem publicat al nostre web, aquí.
També estan previstes diverses activitats al Guíxols Arena abans del concert. D’11 a 14 hores, inflables i actuació del Club Patí Guixolenc. De 17 a 20 hores, animació musical amb Percussió Ganxona, Mistreet, Esquitx i Colla Gegantera Ganxona. També hi haurà festa Holi.

 

ÈXIT DE LA XERRADA SOBRE COHABITATGE SÉNIOR A SANT FELIU
El passat dissabte 22 de setembre, al Centre Cívic Vilartagues, va tenir lloc la presentació a la ciutat del projecte de cohabitatge sénior Walden XXI, integrat en la cooperativa Sostre Cívic. L’acte va comptar amb l’assistència d’una vuitantena de persones.
La iniciativa consisteix en la creació d’uns 33 apartaments sobre els 50 m2 amb amplies zones comunes com cuina, menjador, sales polivalents, infermeria, bugaderia, biblioteca, entre altres. Es farà en un edifici a rehabilitar, conservant les façanes i l’estructura interior, al centre de Sant Feliu de Guíxols.
Segons els seus organitzadors “és l’alternativa de futur, cooperativa i solidària sense afany de lucre, a les clàssiques residències privades i que serà pioner a tot Catalunya”.
Podeu consultar el dossier pel procés d’incoporació al grup, aquí.

 

DIUMENGES MUSICALS A L’ESPAI CARMEN THYSSEN
Tots els diumenges d’aquest setembre, a les 18:00, la visita a Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff a l’Espai Carmen Thyssen compta amb l’al.licient dels concerts d’alumnes de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.
El microconcert del dia 30 serà a càrrec de Diana Darriba amb la seva flauta.
La durada d’aquesta actuació serà d’uns 30 minuts.

 

TALLER DE NADONS A L’ESCOLA DE MÚSICA
Serà el proper dimarts 2 d’octubre a partir de les 16:30 i tindrà una durada de 8 sessions de 45 minuts. Està dirigit a infants a partir de 6 mesos que han d’anar acompanyats de la mare o el pare.
La seva finalitat és que, a través de les cançons, jocs de falda, petites dances i audicions, es pugui facilitar als infants que comencin a descobrir el seu cos, el llenguatge oral, la dansa, el ritme i el moviment.
El preu és de 57 euros. Podeu solicitar més informació i fer inscripcions a escolamusica@guixols.cat o al telèfon 972.82.13.93.

 

ACTIVITATS DINS ELS ACTES D’HOMENATGE ALS BRIGADISTES
El proper divendres 5 d’octubre a les 7 de la tarda, a l’Hotel s’Agaró, conferència sota el títol L’hospital de les brigades internacionals número 4 de s’Agaró a càrrec de la investigadora Esther Bussot.
Pel diumenge 7 d’octubre, a les 10.00 del matí, “De Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols-Els llocs viscuts pels brigadistes”, una caminada amb sortida de l’Hostal de la Gavina amb l’investigadora Esther Bussot i l’arxiver Jordi Gaitx.
El mateix diumenge, a la 1 del migdia, acte d’homenatge al cementiri de Sant Feliu de Guíxols que serà un acte institucional d’homenatge als brigadistes internacionals enterrats a la ciutat.
Podeu consultar tota la informació sobre les properes activitats clicant aquí.
Fons i autor fotografia Vicenç Gandol Jordà

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA

DISSABTE 29 DE SETEMBRE

Al camp Josep Suñer
9.30 Aleví D – Begur
09.30 Aleví B – GEiEG
11.00 Benjamí A – Quart
12.30 Infantil A – Vilobí
16.00 Juvenil C – Arbucienca
18.15 Juvenil B – Monells

Al camp de Vilartagues
17.00 Futbol Empreses La Pansa – Anglès

Club Básquet Sant Feliu
10.30 Junior Femení – Mataró
16.00 Junior Masculí – Quart
18.00 Senior Masculí – Tona

Campionat de Catalunya de Grans Fons de Natació amb Aletes
A les 10.00 hores a la badia de Sant Feliu. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

DIUMENGE 30 DE SETEMBRE

Camp de Vilartagues
09.30 Benjamí E – Begur
11.00 Prebenjamí A – Bescanó
11.00 Prebenjamí C – Palafrugell
12.30 Cadet B – Begur
17.00 Vilartagues CF – Cassà

Podeu consultar més notícies sobre Sant Feliu clicant aquí.

El més llegit

I després