I després

Qui som

Ràdio Sant Feliu (RSF) es va fundar per un grup de joves de Sant Feliu de Guíxols l’any 1980, fruit de la fusió de dues emissores lliures independents que coincidien a la ciutat com eren Ràdio Ferrerito i Ràdio Juriola.

Aquella aventura improvisada, inèdita a Catalunya, va tenir una gran acceptació per part de la ciutadania, atès que captar l’interès de la comunitat amb la participació de més d’un centenar de joves que varen confegir els seus programes musicals, culturals, participatius, informatius i esportius de caire local, que varen anar evolucionant i nodrint, amb el temps, a les emissores professionals de Catalunya, gràcies a que es va convertir en una autèntica escola de ràdio.

Ràdio Sant Feliu va crear un estil propi basat en el servei públic, l’entreteniment, la informació, la participació i, amb la incorporació de la publicitat, la dinamització del comerç de la ciutat.

Per una normativa de la Generalitat les emissores lliures independents havien d’emetre amb capçaleres municipals, arribant a un acord entre els responsables de RSF i l’Ajuntament l’any 1991, que es va completar administrativament el 1994.

L’emissora s’ha anat adaptant als nous temps i amb la incorporació de les noves tecnologies ofereix diverses possibilitats d’estar connectats les 24 hores amb els oients.

Avui dia, RSF és el referent informatiu de la ciutat, amb informació constant i actualitzada, oferint una amplia visió de l’actualitat ganxona, amb la millor música del tots els temps i la més actual. És una porta oberta a la participació ciutadana i la millor manera d’estar connectats a la ciutat.

I després