I després

EL NOU CONTRACTE D’ESCOMBRARIES PREVIST A L’OCTUBRE

Compartiu aquesta història

En declaracions al nostre programa Línia amb l’Alcalde, l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, s’ha referit a la licitació del nou contracte d’escombraries per Sant Feliu com un dels “maldecaps importants” de l’equip de govern.
Segons l’alcalde, la situació actual “ens ha comportat refer feina que havíem fet i que teníem previst portar a aprovació abans de que hi haguessin els canvis normatius”.

Motas es refereix a la llei de contractacions que va canviar a principis d’estiu. Llavors, des del consistori, no es van voler arriscar a fer un contracte amb la normativa antiga dins el període on encara estava permès.

La pròrroga de dos anys de la que disposava l’ajuntament s’acaba aquest mes de setembre i la continuació d’aquest servei passarà pel Ple Ordinari d’aquest mes de setembre. Tindrà lloc avui dijous a les 21 hores al saló de sessions de l’ajuntament. El podreu escoltar en directe a través de Ràdio Sant Feliu –107.0 fm— i en diferit o descarregar-lo al nostre web a l’apartat A la Carta.

Motas preveu que el nou contracte, que és el més gran que té l’ajuntament, surti a principis del mes d’octubre i així poder posar-lo a licitació.
Aquest servei comprèn la neteja i la recollida i contempla també l’adquisició de màquinària nova ja que l’actual està molt deteriorada.

El més llegit

I després