A la Carta

20% de descompte en les Entrades del Festival per Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa, els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril i només a la taquilla de l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols i a la botiga Can Solés del carrer de Sant Pere 41, us podeu beneficiar d’un 20% de descompte en les entrades anticipades que es posen a la venda del 57 Festival Porta Ferrada.

“Menja bé, viu millor”, xerrades i tallers al Mercat Municipal

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols us presenten un conjunt de xerrades i tallers sobre nutrició sota el títol de “Menja bé, viu millor”. Seran els dissabtes 13 d’abril, 11 de maig i 15 de juny. Totes es portaran a terme al Mercat Cobert Municipal.
Veu: Salvador Calabuig, regidor de Turisme.

BALANÇ DEL XIV CONCURS DE TEATRE AMATEUR

El 20 de març es va posar el punt i final al XIV Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Aquest és el balanç d’aquesta edició.
Veu: Roser Descayre de l’Agrupació Teatral Benet Escriba.

PLE MUNICIPAL ORDINARI 28 DE MARÇ DE 2019

Ple Municipal del 28 de març de 2019.
Atenció: per problemes informàtics amb el sistema de gravació, els minuts finals dels precs i preguntes no estan enregistrats. Disculpeu les molèsties.

REOBERTURA DEL CARRER 2 DE MAIG

PUNT D’ACTUALITAT Ja torna a estar obert al trànsit el carrer Dos de Maig i s’ha obert el pàrquing del carrer Rufo.
Veu: Josep Saballs, regidor d’Urbanisme.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació