A la Carta

Hissada de la Bandera Blava a Sant Feliu de Guíxols

Com cada any, la Fundació Europea d’Educació Ambiental a les platges i ports atorga la bandera blava a aquelles platges que compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions. Aquest dijous 4 de juliol, la nova regidora de medi ambient, Mari Fe Larragay, ha estat l’encarregada d’hissar la bandera a Sant Feliu de Guíxols i també a Sant Pol.
Accedint a la notícia podeu escoltar les declaracions de la Regidora.

Finalment, es manté una sola línia de P3 al col·legi Gaziel de Sant Feliu de Guíxols

El president de l’Ampa, Dani Puntunet, ha confirmat la pèrdua d’una línia de P-3 a l’escola Gaziel de cara el curs 2019-2020. El Departament d’Ensenyament ha informat al centre educatiu que passat el període d’inscripcions es confirma la supressió d’una de les dues línies de P-3 pel proper curs.
Si accediu a la notícia podreu escoltar les seves declaracions.

El Restaurant “Casa Elisa”, guanyador del Ganxotapes de Primavera 2019

Ahir dimarts 11 de juny es va atorgar a Sant Feliu de Guíxols el premi a la millor tapa del certamen gastronòmic Ganxotapes de Primavera 2019.
Accedint a l’article podreu escoltar les declaracions de Salvador Calabuig, regidor de Turisme, i Jonathan Subirachs, encarregat del Restaurant Casa Elisa.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació