Consternació a Sant Feliu per la mort sobtada de l’Eugeni Bigas en el seu domicili a l’edat de 29 anys a primera hora d’aquest matí de dijous, 28 de desembre. La trucada d’emergència l’ha realitzat la seva esposa, Laura Pujol, amb qui s’havia casat fa només tres mesos.

Malgrat la mobilització de policia local, mossos, helicòpter i dues ambulàncies del SEM, només s’ha pogut certificar la mort del jove emprenedor ganxó.

El pessebre vivent que s’havia de representar aquest divendres als Jardins del Monestir, en el qual l’Eugeni s’havia encarregat de bona part de la il·luminació, so i logística, s’ha suspès.

Nou So era l’empresa que va fundar i que cobria la majoria d’actes a Sant Feliu com ara els Reis, la cantada de la Mare de Déu del Carme, el Ganxó Park, la Quina del futbol Ganxó, etc. ja que, a més de ser músic i tècnic de so, també era disc joquei, comptava amb inflables, organitzava la festa de l’escuma i molts altres esdeveniments.

Es podrà donar el condol a la família en el tanatori de Funerària Juanals aquest divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre i la missa exequial se celebrarà dissabte a les 10 del matí a la parròquia Mare de Déu dels Àngels, al Monestir de Sant Feliu.