I després

LA REVETLA DE CAP D’ANY ESCALFA MOTORS

Compartiu aquesta història

Hem demanat als integrants del VaParir Tour2017 que ens facilitin informació sobre les quatre hores d’espectacle dels disc joqueis de Ràdio Flaixbac que amenitzaran la Revetlla de Cap d’Any la gran carpa del Guíxols Arena de Sant Feliu.

Prèviament, cal recordar que l’entrada anticipada es pot adquirir al preu de 10 euros a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir, i la mateixa nit a la taquilla al preu de 15 euros. L’horari serà: des de les 00:30 h. fins les 04:30 h.

Els protagonistes asseguren que porten a Sant Feliu “l’essència de l’estiu per Cap d’Any, perquè els èxits no paren. El VaParir és una nova fórmula per no perdre el ritme durant els mesos de més fred, una nova proposta amb els protagonistes de Ràdio Flaixbac:

Carles Pérez: Fa onze anys que condueix “El matí i la mare que el va parir”. Això l’ha convertit en una de les peces clau de Ràdio Flaixbac.

Andreu Presas: Es declara amant de la pirotècnia i també dels saraus més cafres, però en els seus ulls hi veureu una sola obsessió: la música. Locutor dels d’abans, d’aquells que es forgen durant anys per assolir la seva meta.

Didac Tomàs: És una de les veus més fresques de l’emissora. Una fórmula àgil i desenfadada que es pot escoltar cada migdia a la ràdio musical líder de Catalunya.

German Ramírez: Showman d’El matí i la mare que el va parir. L’alegria i l’animació personificades.

-Hi haurà marxandatge de Ràdio Flaixbac/Nadal
-Pirotècnia i confeti
-Mapping i efectes de fum
-Animació sobre l’escenari i performance

El més llegit

I després