S’ha editat un llibre de butxaca escrit per Laia Colomer Aragonès anomenat “A Contracorrent”, es tracta d’una escriptora novella de 17 anys apunt de fer-ne 18, actualment cursant psicologia a la UdG. A Contracorrent és un llibre que tracta d’una jove adolescent, concretament ella, detectada d’una malaltia anomenada artritis als 15 anys. Aquest llibre categoritzat a l’auto-ajuda consisteix a com l’escriptora expressa els seus sentiments, des de l’instant que comença a sortir amb el seu xicot i no la deixen sortir de festa els seus pares fins que li detecten la malaltia i observa com ara no pot sortir ni fer una vida d’adolescent deguda a patir aquesta patologia. A més, s’observa com la gent la rebutja o la deixa de banda ja sigui professors o alumnes comencen a perdre la confiança amb ella, però la Laia no deixa de somiar que un dia arribarà a ser psicòloga i ens ensenya que tot i caure constantment i no tenir a quasi ningú que l’ajudi a aixecar-se, segueix i aconsegueix el seu objectiu de cursar psicologia.

Hem demanat a l’autora que ens faci arribar un missatge per a tots adolescents i adults i ens ha tramès el següent text:

Tot i que la gent jutja sempre sense conèixer la història que té un darrera el que un no pot fer és donar-se per perdut. Tot i les pors, l’angoixa, impotència, etc. que sentim no els podem donar la raó, perquè ningú és un fracassat ja que aquest és el que no ho intenta, ningú és gras ni prim ja que tothom té gustos diferents, la gent no és especial perquè tots som diferents i únics, etc. Tots som importants i tots, tant infants, adolescents, adults i grans tenim sentiments i aquests no s’han de ferir mai per tapar un altre defecte nostre. Així doncs, com jo dic, lluita sempre per un gran somriure ja que si vols, pots. RES ÉS IMPOSSIBLE!