SSIBE ha celebrat un any més l’acte de donació d’aliments a les delegacions locals de Cáritas del Baix Empordà (Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, La Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí i Palamós). Aquest any, el repartiment i selecció dels aliments s’ha ajustat més a la demanda de cadascuna de les delegacions locals de Cáritas, tant pel que fa a la quantitat com en la varietat dels productes. D’aquesta manera, les donacions donaran cobertura a més necessitats de la població del Baix Empordà. Per primer cop a la llista d’aliments s’incorporen productes d’higiene personal com gel de dutxa, paper higiènic o sabó de rentaplats, entre altres. Tots aquests productes els aporta l’empresa Proquibsa, de Monistrol de Montserrat. A banda, s’ha comptat un any més la implicació d’Aneto, que ha aportat brous i el Grup Darnés que ha estat l’empresa que ha fet l’aportació més important de productes alimentaris.
Els aliments i productes d’higiene que s’han lliurat a cada delegació han estat:
La Bisbal: oli d’oliva, brou, sucre, llaunes de tonyina, farina i productes de neteja de la llar i personal.
Sant Feliu de Guíxols: macarrons, llenties, montegetes, cacau en pols, sabó de rentadora, cereals infantils i farinetes de fruita.
Palamós: oli, brou, sucre, pasta de sopa, xocolata i melmelada.
Torroella de Montgrí: oli d’oliva, pasta, llegums i llet.
Palafrugell: oli de girasol, pasta variada, cacau, llet, galetes, gel de dutxa i cereals.
A l’acte hi han assistit el President dels Òrgans de Govern, Sr. Lluís Puig, membres del Consell de Direcció de SSIBE i representants locals de Caritas i de l’empresa Darnés.