L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que la representació de Pessebre Vivent que aquest divendres dia 29 de desembre de 6 a 8 s’havia de representar als Jardins del Monestir s’ha suspès pel decés de l’Eugeni Bigas, que ha mort aquest dijous al matí a l’edat de 29 anys.

L’Eugeni ha estat un dels col·laboradors responsables de la infraestructura per a la posada en escena dels quadres que conformaven aquesta primera experiència que va comptar amb centenars de visitants en la primera representació del passat divendres..

També fou el responsable del so i altres serveis que varen fer possible la Quina del Futbol Ganxó i havia de ser el responsable del so i de les projeccions del Mapping audiovisual que cada any se celebra en la diada de Reis els dies 4 i 5 de desembre a la Porta Ferrada.

Recordem que es podrà donar el condol a la família en el tanatori de Funerària Juanals aquest divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre i la missa exequial se celebrarà dissabte a les 10 del matí a la parròquia Mare de Déu dels Àngels, al Monestir de Sant Feliu.