I després

SUSPENEN EL PESSEBRE VIVENT PER LA MORT DE L’EUGENI BIGAS

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que la representació de Pessebre Vivent que aquest divendres dia 29 de desembre de 6 a 8 s’havia de representar als Jardins del Monestir s’ha suspès pel decés de l’Eugeni Bigas, que ha mort aquest dijous al matí a l’edat de 29 anys.

L’Eugeni ha estat un dels col·laboradors responsables de la infraestructura per a la posada en escena dels quadres que conformaven aquesta primera experiència que va comptar amb centenars de visitants en la primera representació del passat divendres..

També fou el responsable del so i altres serveis que varen fer possible la Quina del Futbol Ganxó i havia de ser el responsable del so i de les projeccions del Mapping audiovisual que cada any se celebra en la diada de Reis els dies 4 i 5 de desembre a la Porta Ferrada.

Recordem que es podrà donar el condol a la família en el tanatori de Funerària Juanals aquest divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre i la missa exequial se celebrarà dissabte a les 10 del matí a la parròquia Mare de Déu dels Àngels, al Monestir de Sant Feliu.

El més llegit

I després