I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

1.100 PERSONES A LA QUINA DEL FUTBOL GANXÓ
El nou envelat de l’espai Guíxols Arena va acollir la diada de Sant Esteve la Quina del Futbol Ganxó, on l’organització va comptabilitzar que durant la tarda, entre les 18 i les 21 h. hi varen assistir més de 1.100 persones i en moments punta 700 alhora.
Es varen realitzar 10 quines amb importants premis, a més de dues especials en les quals els continguts augmentaven de valor. I també hi va haver animació amb sorteigs a banda amb premis tant pels més petits com per a la gent gran.
La carpa climatitzada va resultar un espai perfecte per a aquesta activitat i la organització ha demanat a l’Ajuntament poder ampliar l’espai, amb més taules i cadires pel dilluns dia 1 de gener, per poder-hi encabir més participants.

 

CARTELLS REIALS, PATGES I REIS A SANT FELIU
-Dijous, 4 de gener a les 18:30 h. arriben per mar els Cartells Reials a la platja (zona de creuers), on s’iniciarà una cercavila que desembocarà a la Plaça del Monestir, on es podran lliurar les cartes i es realitzarà un Mapping audiovisual en el conjunt monumental.
-Divendres, 5 de gener, a les 19:00 h. Inici de la Cavalcada de Reis a la Zona Esportiva de Vilartagues, amb el circuit habitual que passarà per la carretera de Girona, Rambla vidal, etc.
Al Monestir, Mapping audiovisual , recepció i trobada dels infants amb els Reis d’Orient a la Porta Ferrada.

 

FIRST DATES GANXÓ 1
Aquest mes de desembre el programa de Cuatro First Dates, ha rebut la visita de dos ganxons, que s’incorporen al llistat d’homes i dones de Sant Feliu de Guíxols que acudeixen al programa a la recerca de parella.
El 16 de desembre el youtuber MarcVlog, de 20 anys, hi feia acte de presència per trobar un xicot que cobrís les seves expectatives. El programa li va proporcionar a un dependent anomenat Adrián, de 22 anys, amb el qual varen exposar els seus gustos i propòsits, que varen desembocar en l’acord de trobar-se per a una segona cita.
el ganxó, que es va presentar com a locutor i youtuber va deixar palès que entre les seves feines de futur tenia previst dedicar-se al doblatge.

 

FIRTS DATES GANXÓ 2
Uns dies més tard apareixia en pantalla un altre ganxó de 29 anys, que també buscava un xicot amb qui formar una família i tenir fills, es tracta d’una persona molt activa en el seu canal d’Instagram, conegut com a “Resposterito busca esposo”, amb més de 5.000 seguidors, i que està estudiant rebosteria.
En el seu compte mostra els treballs de rebosteria que realitza i assessora als seus seguidors que requereixen consells per a les seves creacions.
Malgrat que en la cita amb un altre video bloguer valencià de 24 anys, anomenat Borja, coincidien en algunes qüestions basades en l’entreteniment, diferien en l’entusiasme i el ganxó va declinar la possibilitat de concertar una segona cita.

 

DARRER TRAM DE REURBANITZACIÓ DE SANT DOMÈNEC-CREU
Els operaris de l’empresa Mugadas SLU encaren el tram final de les obres de reurbanització dels carrers Sant Domènec i Creu, en el tram que va des del carrer Major fins el Passeig del Mar. Les obres segueixen a molt bon ritme ja que la climatologia ha acompanyat des del seu inici a primers d’octubre i el resultat estètic és evident, a més de la restitució dels serveis soterrats de l xarxa de sanejament separativa (aigües pluvials i residuals, substitució de la conducció d’aigua potable existent així com totes les escomeses i modificació de la xarxa elèctrica).
L’actuació, que té un cost de 281.076 euros, completa la reurbanització dels quatre carrers que, des del carrer de la Rutlla van a parar al Passeig del Mar en dos dels quals s’hi va actuar prèviament: Sant Llorenç i Sant Antoni.

 

BONA ACOLLIDA DELS PASTORETS DE SANT FELIU
L’Agrupació Teatral Benet Escriba continua mantenint la tradició de representar Els Pastorets de Sant Feliu amb la col·laboració de voluntaris, grans i petits, al Teatre Auditori municipal.
La diada de Sant Esteve varen oferir la primera de les dues funcions amb una important resposta de públic, que va gaudir del text que en Ricard Pelló va escriure dues obres de Pastorets que molts anys s’han anat posant en escena combinades amb la de Ramón Pàmies amb part de la música Josep Mª Vilà.
Els actors varen oferir una actuació impecable en la matinal del passat dia 26 de desembre i la següent es portarà a terme aquest dissabte, 30 de desembre, a les 18:00 hores.

 

NOVA DATA PEL PROGRAMA ECONOMIA EN COLORS A SFG
El programa Economia en Colors de TV3 que es va gravar al Teatre de Sant Feliu l’estiu passat s’emetrà el dia 7 de gener. L’emissió ha patit un canvi de data ja que inicialment estava prevista per a finals del mes de desembre, tal com havia anunciat la cadena. “Al loro, que no estamos tan mal” dóna nom al programa que fa un homenatge a Hans Rosling, un professor i divulgador suec.
” Crisi, desnonaments, atur, retallades, pobresa, fam, guerres, refugiats, desigualtats, canvi climàtic. Són realitats que hem viscut, i que hem vist i veiem cada dia a les notícies. El món va molt malament. O no? Xavier Sala i Martín fa un homenatge a Hans Rosling, mort fa uns mesos, que era conegut per la seva lluita mitjançant la visualització de dades contra les idees preconcebudes.

 

DOS ARTICLES DE SANT FELIU A LA REVISTA GAVARRES
La revista Gavarres, en la seva edició tardor-hivern ofereix el monogràfic “Dossier de pares a fills, on incideix especialment en oficis i establiments que han comptat amb el relleu generacional a diferents municipis del nostre entorn.
La publicació incorpora dos interessants reportatges sobre oficis de Sant Feliu vinculats a la navegació. Hi trobem un interessant reportatge sobre el varador d’en Pere Carré des dels seus inicis, a càrrec de l’historiador local Àngel Jiménez.
Un altre dels reportatges ens introdueix a la drassana del recordat mestre d’aixa Ramon Gay, al carrer Sant Isidre, que a tingut continuïtat gràcies a l’interès de l’aprenent del mestre, Agustín Cano, que Gay va contractar quan només comptava amb 14 anys.

 

AQUEST DIVENDRES, CONCERTS A L’ATZAVARA
Per aquest divendres, 29 de desembre, a les 21:30 h. l’Atzavara Club ha programat dos concerts per tancar la programació de l’any 2017 i presenta les actuacions de Abereh (Euskadi, rock acústic) un projecte en solitari d’Eric Berganza d’Estricalla.
També hi actuarà Cristo (Sant Feliu de Guíxols, música sense etiquetes).
Els concerts són gratuïts, amb donació voluntària i se celebraran al local de l’Atzavara Club, a l’antic escorxador, a la carretera de Palamós de Sant Feliu de Guíxols.

 

DOS CONCERTS PUNK, AQUEST DIVENDRES A LA GOLETA
El Bar La Goleta de les Galeries del mar de Sant Feliu de Guíxols, continua oferint concerts de música alternativa amb bandes locals i foranies, en aquest cas una vetllada amb grups de punk-rock abans de tancar la programació de l’any 2017.
Aquest divendres 29 de desembre, a les 23:00 h. hi actuaran els grups Punk’o’Guíxols (Punk-Rock Covers / SFG) + Emptie (Punk Rock / Rubí). a càrrec – Entrada Inversa.

El més llegit

I després