5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

DIA DEL VOLUNTARI DE CREU ROJA
Aquest dissabte 29 de setembre, Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall D’aro organitza una jornada de portes obertes i dia del voluntari de 10 del matí a 6 de la tarda.
A partir de les 11 del matí s’obre l’acte institucional amb Jordi Roca. Seguidament Begoña Piedra parlarà del voluntariat i la seva experiència en la Intervenció Social.
Tancarà l’acte l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas.
A continuació hi haurà una actuació del cantautor Sé i copa de cava pels assistents.
De 13 a 15 hores fideuà popular i a les 16 hores, sorteig d’obsequis gentilesa dels botiguers de la zona.
Les activitats tindran lloc a la seu de Creu Roja a la carretera de Palamós.

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE LOLI PEINADO A LA BIBLIOTECA
L’obra d’aquesta treballadora familiar es titula Rompe tu cascAróN y brillA: cuando decides romper con tus miedos algo mágico sucede en ti.
La presentació anirà a càrrec d’Esther Martínez, responsable del Centre Infantil i Familiar Ohana i de Marce del Río, llibretera de la llibreria Nobel.
Tindrà lloc a les 7 de la tarda d’aquest divendres 28 de setembre a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

CAMPIONAT DE NATACIÓ AMB ALETES
Aquest dissabte 29 de setembre, a partir de les 9 del matí, tindrà lloc el Campionat de Catalunya Gran Fons de Natació amb Aletes. Serà a la badia de Sant Feliu. Les distàncies són 1000, 2000, 3000 i 3×1000 metres.
És una activitat organitzada pel Club Aquàtic Xaloc amb l’ajuntament de Sant Feliu, FECDAS i la Diputació de Girona.

 

CICLE LITERARI A LA CASA IRLA
Roser Capdevila presenta aquest dissabte dia 29 a la Casa Irla La nena que volia dibuixar, que és un retrat de la vida quotidiana durant el primer franquisme, des de les manies, aficions i rutines de cada membre de la família.
L’artista, nascuda a punt d’acabar la Guerra Civil, ha mantingut frescos a la memoria els detalls significatius, el matís precís i les anècdotes reveladores que expliquen com era el país i la gent.
Tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda. L’entrada es gratuïta.

 

PROPERS CONCERTS A LA SALA TZVR
Divendres 28 de setembre a les 21:30 actuació de Cigüeña des de València. Passen per l’Atzavara per presentar el seu nou treball. Els acompanyen els Pitt Marvel de Sant Feliu.
Diumenge 30 de setembre a les 18:30 música amb Chickin des d’Atenes. És una forma que evoluciona amb el temps, ocupant el seu espai vital i expressiu necessari, tot negant qualsevol predicció. També FF & The Machine de Sant Feliu amb Charlie Blake, veu i machine, i Xavi Lloret, baix i guitarra elèctrica.
Actuacions a la Sala TZVR de la carretera de Palamós 266 de Sant Feliu de Guíxols.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació