DIA DEL VOLUNTARI DE CREU ROJA
Aquest dissabte 29 de setembre, Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall D’aro organitza una jornada de portes obertes i dia del voluntari de 10 del matí a 6 de la tarda.
A partir de les 11 del matí s’obre l’acte institucional amb Jordi Roca. Seguidament Begoña Piedra parlarà del voluntariat i la seva experiència en la Intervenció Social.
Tancarà l’acte l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas.
A continuació hi haurà una actuació del cantautor Sé i copa de cava pels assistents.
De 13 a 15 hores fideuà popular i a les 16 hores, sorteig d’obsequis gentilesa dels botiguers de la zona.
Les activitats tindran lloc a la seu de Creu Roja a la carretera de Palamós.

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE LOLI PEINADO A LA BIBLIOTECA
L’obra d’aquesta treballadora familiar es titula Rompe tu cascAróN y brillA: cuando decides romper con tus miedos algo mágico sucede en ti.
La presentació anirà a càrrec d’Esther Martínez, responsable del Centre Infantil i Familiar Ohana i de Marce del Río, llibretera de la llibreria Nobel.
Tindrà lloc a les 7 de la tarda d’aquest divendres 28 de setembre a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

CAMPIONAT DE NATACIÓ AMB ALETES
Aquest dissabte 29 de setembre, a partir de les 9 del matí, tindrà lloc el Campionat de Catalunya Gran Fons de Natació amb Aletes. Serà a la badia de Sant Feliu. Les distàncies són 1000, 2000, 3000 i 3×1000 metres.
És una activitat organitzada pel Club Aquàtic Xaloc amb l’ajuntament de Sant Feliu, FECDAS i la Diputació de Girona.

 

CICLE LITERARI A LA CASA IRLA
Roser Capdevila presenta aquest dissabte dia 29 a la Casa Irla La nena que volia dibuixar, que és un retrat de la vida quotidiana durant el primer franquisme, des de les manies, aficions i rutines de cada membre de la família.
L’artista, nascuda a punt d’acabar la Guerra Civil, ha mantingut frescos a la memoria els detalls significatius, el matís precís i les anècdotes reveladores que expliquen com era el país i la gent.
Tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda. L’entrada es gratuïta.

 

PROPERS CONCERTS A LA SALA TZVR
Divendres 28 de setembre a les 21:30 actuació de Cigüeña des de València. Passen per l’Atzavara per presentar el seu nou treball. Els acompanyen els Pitt Marvel de Sant Feliu.
Diumenge 30 de setembre a les 18:30 música amb Chickin des d’Atenes. És una forma que evoluciona amb el temps, ocupant el seu espai vital i expressiu necessari, tot negant qualsevol predicció. També FF & The Machine de Sant Feliu amb Charlie Blake, veu i machine, i Xavi Lloret, baix i guitarra elèctrica.
Actuacions a la Sala TZVR de la carretera de Palamós 266 de Sant Feliu de Guíxols.