I després

CONCERT EN HOMENATGE A EUGENI BIGAS

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 29 de setembre tindrà lloc al Guíxols Arena de la ciutat un concert amb l’orquestra gallega Panorama en memoria d’Eugeni Bigas, que va morir el passat desembre a l’edat de 29 anys.

L’Eugeni es dedicava a la gestió, realització, sonorització i muntatge d’espectacles a través de la seva empresa Nou So i tenia entre les seves il.lusions que els ciutadans de Sant Feliu gaudissin d’un gran espectacle, com el que porten les orquestres de gran format que actuen a Galícia.
Amb la seva companya havien estat en diferents ocasions pel nord d’Espanya i sempre tenia la idea de portar fins a la nostra ciutat una orquestra així.

Tota la comitiva són 5 camions i 2 autocars que faran més de 2.500 km.
Els components són 10 músics, 6 cantants i 3 ballarins acròbates, amb un escenari de 30 metres de llarg i 14 metres d’alçada, 100.000 watts de so, 350 m2 de pantalles LED i 200 “caps” —unitats— d’il.luminació.

L’actuació és amb entrada lliure i tindrà lloc al Guíxols Arena a les 22 hores. És el primer concert de Panorama a Catalunya.
Aquí podeu llegir l’escrit que ha publicat la seva dona Laura al respecte.

També estan previstes diverses activitats al Guíxols Arena abans del concert:
D’11 a 14 hores,inflables i actuació del Club Patí Guixolenc.
De 17 a 20 hores, animació musical amb Percussió Ganxona, Mistreet, Esquitx i Colla Gegantera Ganxona. També hi haurà festa Holi.

 

El més llegit

I després