El proper dissabte 29 de setembre tindrà lloc al Guíxols Arena de la ciutat un concert amb l’orquestra gallega Panorama en memoria d’Eugeni Bigas, que va morir el passat desembre a l’edat de 29 anys.

L’Eugeni es dedicava a la gestió, realització, sonorització i muntatge d’espectacles a través de la seva empresa Nou So i tenia entre les seves il.lusions que els ciutadans de Sant Feliu gaudissin d’un gran espectacle, com el que porten les orquestres de gran format que actuen a Galícia.
Amb la seva companya havien estat en diferents ocasions pel nord d’Espanya i sempre tenia la idea de portar fins a la nostra ciutat una orquestra així.

Tota la comitiva són 5 camions i 2 autocars que faran més de 2.500 km.
Els components són 10 músics, 6 cantants i 3 ballarins acròbates, amb un escenari de 30 metres de llarg i 14 metres d’alçada, 100.000 watts de so, 350 m2 de pantalles LED i 200 “caps” —unitats— d’il.luminació.

L’actuació és amb entrada lliure i tindrà lloc al Guíxols Arena a les 22 hores. És el primer concert de Panorama a Catalunya.
Aquí podeu llegir l’escrit que ha publicat la seva dona Laura al respecte.

També estan previstes diverses activitats al Guíxols Arena abans del concert:
D’11 a 14 hores,inflables i actuació del Club Patí Guixolenc.
De 17 a 20 hores, animació musical amb Percussió Ganxona, Mistreet, Esquitx i Colla Gegantera Ganxona. També hi haurà festa Holi.