I després

UNS EDIFICIS DE SANT FELIU DE GUÍXOLS PROTAGONISTES D’UN LLIBRE DE FENÒMENS PARANORMALS

Compartiu aquesta història

A finals del 2015, des de Ràdio Sant Feliu vam informar que Jorge Ríos i Dani Plenes havien enregistrat psicofonies a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols i també a l’edifici adandonat que es troba al costat dels jutjats de la ciutat, al carrer Capmany.

Jorge Ríos acaba de publicar el seu primer llibre, 20 Puertas hacia el más allá: un estudio de lugares encantados, on inclou les diverses investigacions que ha realitzat en aquests i d’altres edifics de la ciutat.

L’afició de l’autor per aquestes qüestions ve ja de nen, quan sentia a parlar de fenòmens paranormals i aquests van despertar la seva curiositat.
Durant tots aquests anys s’ha encarregat de fer investigacions a llocs com Sant Pere de Rodes, les ruines d’Empúries o al castell de Himmler de les SS de Hitler, on hi va passar una semana treballant.
Aquest estiu, l’autor té previst visitar el camp de concentració polonès de Maidjanek. Serà la primera vegada que es permeti una visita per aquestes finalitats.

Un dels casos comentat al llibre és el de l’antic Hotel Panorama de Sant Feliu, on hi han trobat psicofonies i psicoimatges, que són  fotografies on es poden apreciar siluetes fora de lloc.
També hi ha inclòs el cas de la casa abandonada que es troba al costat dels jutjats, a més de treballs realitzats en cases particulars.

L’autor explica que en la seva obra  s’hi pot trobar una bona càrrega documental, que aquest “no és un llibre per parlar de fantasmes” sinó per explicar la historia real que ell i el seu equip s’han trobat.

El llibre sortirà a la venda en llibreries al mes de març però ara ja es pot adquirir en pre-reserva amb un format de llibre de col.leccionista, numerat, que inclou un CD amb les psifoconies que han trobat i també un amulet fet amb peces d’una de les cases que han visitat.
Es pot adquirir enviant un correu a vernaccicomercial@gmail.com.

El més llegit

I després