I després

ENREGISTREN PISCOFONIES A L’HOTEL PANORAMA

Compartiu aquesta història

L’Hotel Panorama Park de Sant Feliu de Guíxols, que es troba abandonat des de després de la mort dels germans Anllò i que es troba en un considerable estat de degradació és un centre de trobada de cercadors de fenòmens paranormals que estan publicant els seus treballs, equips que augmenten quan els amants de les ciències ocultes senten la curiositat, i la necessitat, de connectar amb els suposats esperits que romanen a l’interior dels edificis.
En aquesta ocasió l’han visitat “Sobrenatural”, compost per dos membres (Jorge Rios i Dani Plenes), de Girona i Palamós, que varen decidir investigar-lo arrel del comentari d’una amics que els hi varen dir que a l’interior es podien escoltar coses estranyes.
Varen buscar informació a Internet i, per una banda, només hi varen trobar fotos i per l’altra, el reportatge “El hotel de las almas”que fa unes setmanes que varem publicar al nostre web, realitzat per Daniel Pedrero i publicat al web “Al otro lado de la realidad.
D’aquesta nova recerca un dels investigadors, Jorge Rios, relata per la nostra emissora els treballs realitzats: “El passat 18 de setembre decidim entra-hi per fer una primera recerca que recollim en un primer vídeo (1) i en una segona realitzada el dissabte 26 de setembre enregistrem dos vídeos més (2 i 3) obtenint, sobretot, proves de tipus psicofònic (veus i sorolls).
Es tracta de dues psicofonies realitzades a l’habitació 313, on se sent clarament que em criden pel meu nom (Jorge) i una segona realitzada a la recepció de l’hotel on se sent a diversos nens cridant com si demanessin auxili, a més d’algunes veus adultes que no aconseguim identificar el que diuen. També varem obtenir una imatge en la qual apreciem una possible silueta d’un nen petit, just on vam obtenir la psicofonia.
Després de publicar el nostre primer vídeo, les trucades de mèdiums varen ser incessants i tots coincidien en què en aquest lloc hi ha 6 ànimes, que correspondrien a Pere Rius, la seva esposa i els seus quatre descendents.
La segona recerca la duem a terme el dissabte, 24 d’octubre, per invitació d’un altre grup que, en veure el nostre vídeo, varen voler venir a investigar-ho personalment.
En aquesta ocasió els resultats encara varen ser més evidents i es varen instal·lar sensors magnètics que únicament s’activen amb el tacte, o bé si es produeix algun moviment molt a prop. I es varen activar en diverses ocasions.
Amb la capsa P-sb7 o Spirit Box, varem obtenir evidències claríssimes que hi ha ens intel·ligents en aquest lloc. Varem preguntar el nom de l’hotel i ens van respondre “Panorama”, van dir el meu nom (Jorge) i el d’una companya. Varem dibuixar un numero sobre la pols del taulell de la recepció i el varen encertar i els varem proposar jugar a la pilota i una veu infantil va contestar “siiii”. Finalment, varem capturar les psicofonies d’uns nens cridant i una segona veu que, en sonar un dels sensors, va dir “que agobio!”.
Declara que no descarten tornar per recollir noves manifestacions. De les recollides, en volen donar constància en els vídeos publicats a la xarxa:

https://www.youtube.com/watch?v=xyfQD8J02Ug “Aquest és l’enllaç de l’última investigació amb psicofonias al principi del vídeo y al final, a més d’altres proves i experiments amb la Spirit Box, sensors magnètics i de moviment”.
https://www.youtube.com/watch?v=iSX7_U1bpEU “Aquest enllaç pertany a la primera investigació: Tot són psicofonies i els sorolls no pertanyen a cap avió, moto no cotxe, són exclusivament sons interiors”.
https://www.youtube.com/watch?v=SE6HN2gPiGI “Enllaç de la primera investigació”

https://www.facebook.com/sobrenaturalinvestigacion/ “Enllaç de la nostra pàgina”

Informatiu de RSF amb talls de psicofonies a l’informatiu 3: http://www.rsf.fm/a-la-carta

 

“Foto del que interpretem com la silueta d’un nen captada pels nostres aparells”

PRESÈNCIA

El més llegit

I després