I després

LLADRE DE REIXES DE SFG DETINGUT PELS MOSSOS

Compartiu aquesta història

Fa uns dies publicàvem una notícia sobre robatoris de coure i de reixes d’embornals a Sant Feliu i en les darreres hores ha transcendit que agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van detenir el dia 29 d’octubre, un home, de 34 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor d’un delicte de furt i un delicte contra la seguretat del trànsit, per posar en greu risc la circulació.
El passat dia 27 d’octubre, els mossos van tenir coneixement que havien sostret 13 tapes d’embornals de la urbanització Roca de Malvet de Santa Cristina d’Aro i de la urbanització Masnou de Platja d’Aro.
Els agents van observar que algunes d’aquestes tapes havien estat retirades del mig de la calçada, deixant un forat considerable i posant en risc de patir accidents als usuaris de la via.
Arran dels fets observats, els agents van iniciar una investigació que, gràcies a la col·laboració ciutadana i a les càmeres de vigilància de les localitats afectades, van poder esbrinar el vehicle relacionat amb els fets.
Amb la identificació del vehicle, els policies van comprovar que el dia 21 d’octubre, els agents de trànsit havien aturat la furgoneta sospitosa en un control. Aquell dia els agents van localitzar a l’interior del vehicle, mobiliari urbà, dues tapes de clavegueram de ferro colat i una senyal de prohibit aparcar.
El dia 29 d’octubre, els investigadors van detenir el presumpte autor de les sostraccions a la població de Sant Feliu de Guíxols. Els mossos li van imputar un delicte de furt i un delicte contra la seguretat del trànsit per posar en greu risc la circulació.
El detingut, amb antecedents, van passar el dia 30 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat.

 

El més llegit

I després