I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ENDERROC A LA RAMBLA DEL PORTALET
L’enderroc d’alguna de les finques que han de deixar pas al naixement de l’Hotel Elke, ja s’ha traslladat des de l’interior a la Rambla Portalet, on els vianants poder fer algun “seguiment” dels treballs, que aquest dijous ha permès contemplar l’enderroc de la icònica barberia del Portalet, un dels establiments emblemàtics de l’espai que juntament amb l’antic Chic, Les Noies i Rex, la seva transformació suposa un abans i un després en aquest àmbit.

500 BARBERIA

 

DESMUNTATGE DEL CONTENIDORS DE LA PLACETA SANT JOAN
Com ja varem anunciar fa uns dies, els contenidors de la nova Placeta Sant Joan s’eliminen arrel del mal ús que una part dels veïns han fet de les deixalles en aquest espai. Estrenats fa uns mesos, no han donat el resultat esperat i la primera acció del nou govern fou posar-los fora de servei davant la impotència que genera que els incívics guanyin aquest tipus de batalles en detriment de la resta.

500 CONTENIDORS

 

CONTRACTACIÓ DE 7 PERSONES DE + DE 45 ANYS
El servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols, fent ús del programa Formació i Treball subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, ha contractat 7 persones per fer tasques de vigilància municipal, manteniment d’espais públics i neteja forestal.
Aquestes persones estaran contractades durant 6 mesos i rebran una formació professionalitzadora. La formació els servirà per tenir més eines a l’hora de futures recerques de feina..
En el programa es fomenta la contractació de persones en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació d’atur i/o el subsidi per desocupació i prioritàriament a majors de 45 anys.

500 TREBALLADORS

 

EL MERCAT DE SANT FELIU A LA CAMPANYA DEL 2 X 1
Nou mercats municipals coberts de les comarques gironines, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, participen a la campanya per potenciar els productes de proximitat i promoure l’excel·lència d’aquests equipaments públics.
La resta són: Girona, Salt, Olot, Lloret de Mar, Palamós, Palafrugell, Roses i Portbou Tots formen part de la Xarxa de Mercats Municipals de Girona, que ha decidit adherir-se a una iniciativa promoguda per l’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació.
La campanya es durà a terme els dies 13 i 14 de novembre i que consistirà a oferir un 2×1 en productes de proximitat en els lloc de compra principal de productes frescos, ja que es tracta d’equipaments que estan íntimament lligats als productes locals i, per això, garanteixen la preservació dels productors locals gironins.

500 MERCAT

 

GREU ACCIDENT ENTRE DOS TURISMES A LA C-65
Una veí de 67 anys de Sant Feliu de Guíxols i una veïna de Cassà varen quedar greument ferits a resultes de la topada que amb els seus vehicles es va produir dimarts al km. 12 de la via que va de Girona cap a la Costa Brava, a la C-65..
Els fets es van produir quan passaven pocs minuts de les cinc de la tarda i els serveis d’emergències ràpidament es van traslladar al lloc, informava el DdG. L’helicòpter medicalitzat del SEM, cinc patrulles i dues dotacions dels Bombers van desplaçar-se al lloc del sinistre viari. Els vehicles, un Volkswagen Golf i un Kia Picanto varen quedar destrossats per l’impacte, la carretera tallada durant més d’una hora i mitja l’helicòpter medicalitzat va traslladar als ferits a l’hospital Josep Trueta de Girona.

500 ACCIDENT

 

EXPOSICIÓ DE PILAR ESTEVA A L’AROMA
Des del passat dissabte i durant tot el mes de novembre a la cafeteria l’Aroma de la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols, es pot contemplar una exposició de l’artista multidisciplinar, Pilar Esteva que presenta un tastet d’obres de la seva darrera col·lecció de treballs, que abraça diversos estils i entre els quals destaca un impactant quadre de 146 x 114 cm. realitzat en la seva totalitat amb tècnica d’espàtula.

500 PILAR ESTEVA

 

CRÒNICA DE L’OBRA “VUIT DONES”
En el marc del XI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, el passat diumenge, 1 de novembre es va representar l’obra “Vuit dones” amb components d’Arbúcies, Viladrau, Santa Coloma de Farners (del grup de Teatre la Clau) i Sant Hilari Sacalm que varen traslladar a l’escenari del Teatre-Auditori de Smnt Feliu l’obra de Robert Thomas, interpretada per les actrius: Carme Sánchez, Isabel Julià, Noemí Bastias, Lluïsa Cantalozella, Yolanda Burset, La Martorell Carme, Magda Canaleta i Laia Canaleta. Us annexem la crònica de Lluís Serra que podeu consultar a través del següent

500 TEATRE

 

CONCURS FOTOGRÀFIC TROBADA PIRATES MOTOGRUP 2015 i FOTO-LLIGA
El diumenge 4 d’octubre es va celebrar la XII Trobada de Motos organitzada pel Moto Grup Pirates de Sant Feliu de Guíxols que, entre les activitats paral.leles, comptava amb un concurs fotogràfic de la trobada entre membres de l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica) de Sant Feliu de Guíxols.
El jurat va dictaminar que la foto guanyadora fou la presentada per Enric Estarlí, seguit de Jordi Gallego i Joaquim Bigas. En l’apartat de menors el premiat fou Josep Homs, que apareixen amb els representants dels Pirates i de l’AFIC, Antònia Garcia i Joan Vicens.
També cal fer esment el primer veredicte de la Fotolliga Social de l’AFIC que amb el tema de “carrers buits” s’hi van presentar prop de cinquanta obres i es va imposar Jordi Casanovas amb 30 punts, seguit d’Albert Collado i Mariona Roca amb 29 i de David Carbó, Narcís Ros i Jesús Domènech amb 28. La propera entrega es fa aquest divendres 6 de novembre i tindrà com a tema obligat “finestres”.

Afic_Motards

 

CONCERTS A LA CASA IRLA
A Cas Romaguer-Casa Irla, aquest dijous i divendres continuen els habituals concerts tant de bandes i solistes improvisats de folk, com d’altres que fan parada en el trajecte de les seves gires per Catalunya, l’Estat o Europa. Aquest mateix dijous, 5 de novembre, a les 21:00 h. actuació de Kev’s Music Quiz.
I divendres, 6 de novembre, també a les 21:00 h. la Irlastic Band Jam Session, integrada per músics de diverses procedències. I el dia 7 a les 21:00 h. Atòmic Leopards (rock Blanes) Es detaca la posada en marxa del seu menú tradicional català de dimarts a divendres.

500 IRLA

 

CONCERT DEL CANTAUTOR SÉ A CAN SALVI
Aquest dissabte, 7 de novembre, a les 21:30 h. sopar-concert al Restaurant Can Salvi amb cançons d’autor i de taverna a càrrec del cantautor Sé en aquest espai on desplega un ampli repertori de les seves cançons marineres i d’altres que habitualment no sol incloure en els seus concerts d’estiu.

500 CAN SALVI

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 7 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol empreses, Bar Moreda- La Pansa

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
12,30 h. Cadet A – Cal Aguidó
16,00 h. Juvenil A – Cristinenc

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Preinfantil Masculí – Palamós
09,00 h. Mini M;asculí B – Torroella
10,30 h. Premini Masculí – Llagostera
10,30 h. Mini Masculí A – Fontajau
12,00 h. Cadet Femení _ Cassanenc
16,00 h. Cadet Masculí C – Maçanet
17,30 h. Junior Masculí B – Cassanenc

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. Club Futbol Sala Guíxols A – Vidreres

Diumenge, 8 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. A.D. Guíxols A – EF Bosc de Tosca

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45 h. Benjamí A – Palamós
11,00 h. Aleví B – EF Gironés
12,30 h. Infantil A – EF Garrotxa
17,00 h. Femení – Seva

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Cadet Masculí B – CESET
12,00 h. Cadet Masculí A – CESET

500 esports

El més llegit

I després