I després

“THE IRLASTICS BAND” PRESENTEN “SKIFFLE CATALUNYA”, EL SEU PRIMER DISC

Compartiu aquesta història

The Irlastics Band, són un grup d’amics músics que es van reunir per a la diversió a la primavera del 2014, primer fent jumps sessions i finalment el resultat va ser la creació d’un grup sòlid. Una barreja internacional de catalans, anglesos, irlandesos i francesos que produeixen temes interessants. Per sobre de tot trobem l’alegria de la seva música que bombeja a través de les seves venes.
Tot i que durant aquests gairebé 5 anys han fet moltes actuacions, aquest és el primer treball Skiffle Catalunya. Està format per versions, una selecció de temes folk Americà passat per un filtre britànic, és estil Skiffle.

Segons diu Robert Dobro, component de The Irlastics Band, als anys 50 abans de que comencés el rock’n’roll, quan arribava la música americana, la gent més pobre es fabricava els seus instruments i no tenien gaire formació musical. D’aquesta manera van fer temes molt senzills amb utensilis musicals molt bàsics, creant així, l’Skiffle. A partir d’aquí, podem dir que a Anglaterra va arribar el rock’n’roll gràcies a aquest estil. Per posar un exemple, el britànic John Lennon o Paul McCartney eren components de grups d’aquest moviment musical.

Un dels temes més destacats d’aquest treball és la cançó Sant Feliu, escrita per Kevin Abbott, un dels components de The Irlastic Band, que narra la història del perquè va decidir quedar-se a la ciutat a viure. Precisament Sant Feliu, s’ha convertit en el tema oficial que promociona el carnaval de Sant Feliu de Guíxols aquest 2019.
El disc està gravat i produït entre els estudis Cal Pau Recordings de Sant Pere Molanta i l’Ultramarinos Studio de Sant Feliu amb Santi Garcia. Han format part de la gravació: Àgus Segura, Xavi Romero, Alberto Pascual, Kevin Abbott, Robert Sanchez, Dani Segura, Óscar Segura, Pere Puig, Adam Smith, Emilio Ortiz i Moi Oms.


Aquests són alguns dels concerts previstos: El 17 de març a l’Hotel Cap Roig de Calonge, a partir del mes de maig, els dimecres a l’Hotel Eden Roc, i els dissabtes a l’Hotel Montjoi. Finalment, el divendres 3 de maig a l’Atzavara oferiran una actuació conjunta amb Gentleman off you, grup revelació d’Anglaterra. També els podeu veure tocant pels carrers de la ciutat i de bar en bar, qualsevol dia de la setmana, perquè fan actuacions totalment improvisades.
Per a més informació sobre The Irlastics Band,podeu entrar al facebook The Fantastic Irlastics Band i a la pàgina web www.irlasticband.cat

El més llegit

I després