I després

EN MARXA LES FEINES DE RETIRADA DEL FIBORCIMENT DE L’EDIFICI DEL CARRER DEL SOL

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts han començat les feines de retirada del fibrociment —conegut també com a uralita— de l’edifici que es troba al carrer del Sol de Sant Feliu de Guíxols.

El regidor d’Urbanisme de l’ajuntament, Josep Saballs, ha recordat que fa vora vuit mesos que s’està tramitant aquest procés.
La finca és privada, es trobava en procés concursal i el consistori no podia identificar qui n’era el propietari.

Saballs explica que s’ha hagut de fer un expedient de disciplina urbanística per a realizar les feines de forma subsidiària.
D’aquesta manera, l’ajuntament realitza totes les tasques que involucren la retirada del material i, un cop algú adquireixi la finca, es trobarà que ha de pagar la quantitat que el consistori ha invertit.

Les tasques s’han endarrerit més del previst degut al tipus de material que s’ha de retirar, que s’ha demostrat que és molt perillós per la salut, i que ha provocat que des de la Generalitat s’hagués d’estudiar a fons el cas.

La inversió és de 16.867,40 euros IVA inclòs i les feines les realitza l’empresa Germans Canyet Xirgu de Cassà de la Selva. La previsió és d’acabar-les en 15 dies.

El més llegit

I després