I després

L’ALCALDE DE SANT FELIU DE GUÍXOLS MOSTRA EL SEU MALESTAR A ENDESA PELS CONTINUS TALLS EN EL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha adreçat un escrit al director de la companyia elèctrica Endesa de la zona Catalunya Oriental on mostra el seu malestar pels reitarats talls de subministrament que tenen lloc a la ciutat darrerament.

Aquestes afectacions s’han anat produint de forma freqüent en les darreres setmanes, tant en cap de setmana com algunes nits.
Sant Feliu ha patit amb anterioritat aquestes incidències ja que se’n van produir a l’estiu a la zona de Sant Pol.

L’alcade explica en la missiva que “li volem transmetre la queixa i malestar per aquest fet, ja que aquestes afectacions perjudiquen seriosament la nostra activitat econòmica. Som una ciutat turística i això afecta greument el dia a dia dels guixolencs i la imatge del municipi, ja que implica afectació de serveis, cuines, cadena de fred d’alimentació, serveis de restaurants, cobrament i facturació, seguretat ciutadana, etc.”.

Carles Motas considera que es tracta d’un fet “inacceptable” que “les instal.lacions de distribució i subministrament d’energia elèctrica no tinguin el suficient manteniment i capacitat per poder dispensar un servei sense incidències constants”.
Motas recalca que no és un problema puntual a l’estiu sinó que s’allarga tot l’any.

L’alcalde demana a la companyia que faci les inversions necessàries per adaptar les instal.lacions a les necessitats de Sant Feliu, al número d’abonats i a les potències contractades.
La carta acaba amb la petició d’una reunió amb la companyia amb la voluntat de resoldre un problema “que ens preocupa i perjudica”.

El més llegit

I després