EL DOCTOR TONI BELTRAN PRESENTA EL SEU EXITÓS LLIBRE “ENSENYA’M LA LLENGUA” AL COL.LEGI OFICIAL DE METGES DE BARCELONA

En els darrers mesos, el doctor Toni Beltran està presentant per tot el país el seu exitós primer llibre Ensenya’m la llengua. L’obra ja ha arribat a la seva quarta edició i compta amb il.lustracions de Josep Maria Pous-Culí.

Segons explicava a la nostra emissora, també té sobre la taula la publicació d’un nou escrit, en aquest cas adreçat a un públic més jove, d’entre 8 i 12 anys, i anomenat “Pau i Anna, ensenya’m la llengua”.

La presentació al Col.legi de Metges de Barcelona serà el proper dimarts 5 de març a les 6 de la tarda al saló d’actes ubicat al Passeig de la Bonanova 47 de Barcelona. L’acte comptarà amb el president del Col.legi, Jaume Padrós, l’escriptor Màrius Serra i el propi Beltran.

Aquí podeu escoltar una entrevista que vam tenir amb el metge i l’autor i on ens explica els seus projectes i també valora el reconeixement que ha rebut de l’Editorial Gregal.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació