I després

EL GRUP DE COHABITATGE SÈNIOR “WALDEN XXI” FARÀ UNA XERRADA A LA BIBLIOTECA I INFORMA DE L’OBERTURA DE NOVES PLACES PER FORMAR-NE PART

Compartiu aquesta història

Walden XXI, el grup de convivència en cohabitatge sènior a Sant Feliu de Guíxols, farà una xerrada el proper dissabte 9 de març a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Des de l’entitat expliquen que obren les inscripcions per a set noves unitats de convivència a l’antic Hotel Jecsalis, on n’hi construiran vora una trentena sobre els 45 m2, amb amplis espais comunitaris com cuina, menjador, sales polivalents, biblioteca, bugaderia, infermeria, habitacions per a convidats, entre altres serveis.

El grup el formen 31 persones que ja porten més d’un any treballant pel projecte i coneixent-se a nivell de convivència.
En l’actualitat ja tenen 20 de les unitats habitacionals compromeses.
En aquests moments es troben elaborant, entre tots els participants, el reglament i l’ideari i calculen que en dos anys i mig ja hi podran anar a viure.

Per participar a la presentació i conèixer més a fons la iniciativa, us podeu inscriure a la xerrada de la Biblioteca a info.walden21.sostrecivic@gmail.com.
Les places són limitades.

El més llegit

I després