I després

MÉS PSICOFONIES DEL GRUP SOBRENATURAL

Compartiu aquesta història

Continuem publicant informació de treballs a la recerca de fenòmens paranormals en alguns espais de Sant Feliu de Guíxols, que han despertat un enorme interès entre els nostres oients i lectors en les anteriors publicacions.
En aquesta ocasió fem referència a nous treballs de del grup “Sobrenatural”, format per Jorge Rios i Dani Plenes (de Girona i Palamós), que en aquesta ocasió, igual que va ocórrer amb l’Hotel Panorama, ha comptat amb l’ajut logístic del ganxó Daniel Pedrero, un alumne de l’Institut Sant Feliu aficionat a les ciències ocultes.
L’objectiu fou un antic habitatge del carrer Capmany, la casa que toca a l’edifici dels jutjats que compta amb una reixa d’entrada. Ells l’anomenen “la casa del doctor”, segons apunten perquè hi havia viscut el Dr. Bacardit.
Per les nostres informacions es tracta de l’habitatge del conegut industrial surer de procedència alemanya, Carl August Bender (Lleida 1884- Malgrat de Mar 1979), també vicecònsol d’Alemanya a Sant Feliu de Guíxols.
Expliquen els investigadors que varen decidir fer-hi un treball de forma improvisada i que, com sol succeir en la majoria d’espais, algú hi havia entrat prèviament malmetent el seu interior. Varen fer una primera visita de dia i més tard, ja de nit, Rios i Pedrero hi varen accedir amb un equip molt bàsic pensant que no obtindrien resultats, malgrat que terceres persones els havien assegurat que “s’hi sentien veus”.
Expliquen que l’equip que varen utilitzar fou una càmera de vídeo, una càmera de fotos i gravadores digitals, elements amb els quals varen fer un rastreig audiovisual, el resultat del qual els va sorprendre perquè, en revisar els enregistraments, varen detectar tres psicofonies, resultat que consideren molt profitós per la poca estona que varen romandre a la finca.
En les psicofonies interpreten que les expressions de les presències diuen: “Hablo con usted”, “Jódete” i “Saca eso de ahí”.
Aquest grup d’investigació de fenòmens paranormals edita i publica els seus treballs i, a més de la intervenció que us hem explicat, ha enregistrat una primera visita a la fàbrica de Can Rosselló (Ileco) que expliquen que “és un lloc molt tètric i misteriós amb defuncions documentades”.

Vídeo de “La casa del doctor”: https://www.youtube.com/watch?v=NvEV4X35Fz0

Video de “ Can Rosselló”: https://www.youtube.com/watch?v=2xlQc6qsLVY

 

El més llegit

I després