I després

EL NEN DE 3 ANYS DESAPAREGUT A CAMÓS ÉS DE SFG

Compartiu aquesta història

En les darreres hores, la noticia angoixant del nen de 3 anys (Jordi) de Sant Feliu de Guíxols que es va perdre ahir a la tarda a Camós, prop de Banyoles, quan els seus pares descarregaven les maletes per passar el cap d’any a la Masia Can serrallonga està colpint l’actualitat catalana.
Els equips d’emergències i voluntaris continuen fent batudes amb incorporació de dos helicòpters després de que durant tota la nit, Bombers, Mossos d’Esquadra, efectius de Protecció Civil i membres de diverses ADF, Creu Roja, Protecció Civil, entre altres s’han mobilitzat i han anat pentinant el turó on es troba la casa rural Can Serrallonga, d’on va desaparèixer el petit i que segons l’alcalde de Camós, Jordi Torrentà, es tracta d’una zona molt accidentada, amb un terreny ple de relleu i molt boscosa.
L’helicòpter està equipat amb una càmera tèrmica que permet detectar l’escalfor corporal. A més, també s’ha afegit un altre helicòpter dels Mossos d’Esquadra per trobar l’infant. Durant tota la nit, desenes d’efectius dels equips d’emergències amb una unitat canina i membres del GRAE dels Bombers, conjuntament amb voluntaris, han anat pentinant tota la zona en grups de vuit persones.
El conseller d’interior ha demanat per ràdio que no calen més voluntaris, mostra de la gran participació de persones en la seva recerca. Al migdia un grup de pares de l’escola on assisteix en Jordi anaven de viatge des de Sant Feliu cap a Camós així com l’alcalde, i altres membres del consistori ganxó.
El Diari de Girona informava a través de l’ACN que l’avís d’alerta el va donar el pare de l’infant aquest dijous a dos quarts de sis de la tarda. Segons sembla, els pares feia poca estona que acabaven d’arribar a aquesta masia rural situada a Camós per passar el Cap d’Any quan l’infant va desaparèixer. Des del primer moment es va arrencar un gran dispositiu de recerca que continua a la recerca del petit del qual, al migdia no hi ha cap rastre.

El més llegit

I després