I després

PROGRAMACIÓ GENER CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA

Compartiu aquesta història

‘- Dissabte 2 de gener, 21:00 h.: XAVIER CALVET (St Feliu, indie folk, cantant de Bullitt i Saint Tropez) & Dj NOBI (pop i rock dels 80’s i 90’s)
Balsarenyés de naixement, ganxó d’adopció, Xavier Calvet toca i canta a bandes com Bullitt, on fa indie/HC, o Saint Tropez, en la seva faceta més pop, i a part, en el seu projecte en solitari d’indie folk, abans conegut com a Lazy Juo, ara amb el seu nom, fa cançons que et poden recordar a Ben Gibbard, els Foo Fighters més tranquils, Promise Ring, Jimmy Eat World, i amb un toc de pop anglés!

Diumenge 3 de gener, 20:00 h.: RYAN BOLDT (Canadà, indie folk, cantant dels Deep Dark Woods)
Boldt és el cantant i compositor dels The Deep Dark Woods, on elabora belles cançons íntimes que s’omple de tradicions que es troben en llocs com la música folk anglesa, el country blues, i el rhythm and blues dels anys 60’s. Va néixer als grans prats canadencs, a Saskatoon, però es va mudar a Chemainus, a la Columbia Britànica quan tenia 19 anys, i és on va començar a escriure cançons.

Dimecres 6 de gener, 21:00 h.: VINYL NIGHT. Audicions de álbums clàssics

Dijous 7 de gener, 21:00 h.: Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND. La jam més boja!

Divendres 8 de gener, 21:00 h.: The FLAT PACK (Bcn, Hot blues, early jazz and hillbilly)
Després del seu exitós concert a la Plaça del Mercat, tornen els Flat Pack amb el seu ritme frènetic que ens farà ballar a tots!

Dissabte 9 de gener, 21:00 h.: Festa Swing & Lindy Hop.
Vine a gaudir de la música swing i del Lindy Hop per primer cop a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols! Un nou espai on ens contagiarem de la bona música dels anys ’30 i d’aquest ball que està tant de moda a la província. De la mà dels Windy Hoppers, vine a ballar per combatre el fred d’hivern. I si no balles, vine a descobrir aquest màgic ambient!

Diumenge 10 de gener, 17:00 h.: GIANNI GAGLIARDI & LUÍS GONZÁLEZ TRIO (NYC & Girona, jazz). El trio va néixer el 2008 de la necessitat d’una formació experimental sobre on aplicar i posar a prova els seus coneixements, inquietuds i musicalitat dels tres components. El trio és un grup actiu a Espanya amb una gran quantitat de concerts i han gravat sis àlbums. LGT i el gran saxofonista Gianni Gagliardi, que viu a Nova York, estàn fent una gira conjunta. Ells han gravat junts un nou CD a Nova York amb composicions originals i arranjaments amb el flamenc i la influència de la música espanyola.

Dimecres 13 de gener, 21:00 h.: QUIZ MUSICAL. Jocs de preguntes i respostes per equips.

Dijous 14 de gener, 21:00 h.: OPEN MIC o Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons!

Divendres 15 de gener, 21:30 h.: SUEÑO DE CAPRICORNIO (St Feliu, rock) concert 50 SUEÑOS
A mig camí entre el pop i el rock, Sueño de Capricornio ens ofereix bàsicament cançons: per escoltar, per ballar o per somiar. Darrera d’elles, Juli Comes, compositor i cantant, ens apropa al seu món. Un món que potser no sigui tan diferent al dels altres, només que adornat amb música i lletres.

Diumenge 17 de gener, 17:00 h.: KINSALE (Terrassa, folk / pop)
Kinsale es presenta com un duet elegant, innovador i molt sorprenent! La calidesa de les cançons, la majoria en anglès i de sonoritat acústica, converteixen la proposta en molt propera i agradable! La seva joventut, 19 i 20 anys, sorprèn per la manera de prendre’ns la interpretació de les cançons i la importància que donen a l’afinació de les veus.

Dimecres 20 de gener, 21:00 h.: VINYL NIGHT. Audicions de álbums clàssics

Dijous 21 de gener, 21:00 h.: Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND. La jam més boja!

Divendres 22 de gener, 21:00 h.: NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS… Concerts entre àmics!… (Soul, blues, rock & pop)

Dimecres 27 de gener, 21:00 h.: QUIZ MUSICAL. Jocs de preguntes i respostes per equips.

Dijous 28 de gener, 21:00 h.: OPEN MIC o Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons!

Divendres 29 de gener, 21:00 h.: GRATEFUL BLUES (Girona, blues)
Grateful Blues neix l’any 2006 com a format de duet acústic de country blues, al retrobar-se aquests dos músics després d’una dècada d’aventures individuals. Manel Rost va viure nou anys al sud dels Estats Units, de Texas a New Orleans. Allà va formar part de l’escena habitual de Memphis TN, col.laborant amb músics com Richard Johnston o la cantant i contrabaixista Amy LaVere. Lluís Figueras va viure durant deu anys a Irlanda. Va formar part de la Rob Strong band y la Mary Stokes band, entre molts altres projectes, tocant a la majoria de festivals de blues tant d’Irlanda com d’Europa. Ha acompanyat a músics com Billy Boy Arnold, Eddy King, o Angela Brown.

Diumenge 31 de gener, 17:00 h.: QUICO TRETZE (Igualada, folk acústic) & NAVRATILOVA (St Feliu, cantautor folk de talent limitat)
QUICO 13: Diplomat en Enginyeria Industrial i Tècnic de so (d’estudi i de directe) i també guitarrista de formacions musicals. De la passió per la música m’esdevé la necessitat d’escriure per tal d’expressar emocions que em col·lapsen… Inspirat en milers de lletres de cançons, escric els meus texts com si fossin melodies, així segueixo un tempo interior que em fa renunciar a qualsevol mètrica imposada.
NAVRATILOVA: des de Sant Feliu de Guíxols, alter-ego musical de l’Agus Segura, també als folkies Ask The Dust. Cantautor de talent limitat, sempre amb la seva guitarreta de 100 pesetes, i ,sobretot, combatiu i exempt de drets a Sgae. Navratilova és la seva faceta més intimista, minimalista i hippy.

Tots els concerts a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69, de Sant Feliu de Guíxols. Gratuïts / donació voluntaria

 

 

 

El més llegit

I després