I després

MÉS DETALLS DE L’ACCIDENT A LA CALA DEL MOLÍ

Compartiu aquesta història

Els diaris de tot Catalunya s’han fet ressò del desgraciat accident mortal que la veïna d’Esplugues de Llobregat de 47 anys, Ester Blanc, va patir dilluns al vespre i que va avançar la nostra emissora.
Quedava pendent una visita que l’alcalde, Carles Motas, va anunciar el mateix dilluns atès que de nit la visibilitat era pràcticament nul·la, acompanyat dels encarregats del manteniment de la Via Ferrada i de la Policia Local.
En declaracions a la Cadena SER Motas va confirmar les primeres hipòtesis sobre la zona on es va produir la caiguda de l’escaladora que encara no havia accedit al circuit que tenia previst recórrer de nit aprofitant que hi havia lluna plena, element que multiplica la bellesa d’aquest indret però que dificulta la visibilitat de l’accés que no disposa d’il·luminació nocturna.
L’alcalde declarava a l’emissora de Prisa que es veien clarament les marques de la relliscada de la víctima que es va precipitar pel penya-segat d’uns 30 metres d’alçada.
També fa fer declaracions al diari El Punt Avui on s’apunta que va assegurar “que tots els senyals i els cartells indicadors de les normes de seguretat eren al seu lloc i va remarcar que precisament el dia abans l’empresa que s’ocupa del manteniment de la via havia fet la seva inspecció per fer l’informe anual de seguretat de les instal·lacions.
La via ferrada de Sant Feliu, que té 480 metres de llargada als penya-segats de sota Cala del Molí, és única al món perquè penja sobre la mar des de les roques i ofereix unes meravelloses vistes. Es desaconsella fer aquesta via ferrada quan hi ha tempesta elèctrica, per risc d’electrocució, i quan fa temporal de llevant”.

El més llegit

I després