I després

Tom Jones, Gilberto Santa Rosa, Julieta Venegas i Toquinho, entre els primers noms del Porta Ferrada 2024

Les entrades es posen a la venda demà dijous dia 21 a les 12 del migdia al web del festival

Compartiu aquesta història

El Festival de la Porta Ferrada ha anunciat els primers noms de l’edició 2024 que tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols l’estiu vinent. Entre els artistes es troben icones de la música com Gilberto Santa Rosa, Tom Jones, Julieta Venegas, Toquinho, Antònia Font o Robe.

També actuaran a Sant Feliu, Amaral, Hombres G i La Ludwig Band + Guillem Gisbert. Les entrades es posen a la venda aquest dijous 21 de desembre a les 12 del migdia al web del festival, aquí.

Gilberto Santa Rosa, cantant portorriqueny conegut com El Caballero de la Salsa, debutarà al festival. Amb una veu distintiva i un estil elegant, convertirà el Guíxols Arena en la millor pista de ball de l’estiu. També s’estrena al Porta Ferrada l’icònic Tom Jones. Responsable  de clàssics com It’s Not Unusual, Sex Bomb o Delilah al seu repertori, de ben segur seduirà al públic de Sant Feliu.

També debutarà al festival la mexicana Julieta Venegas, en aquest cas a l’Espai Port. Venegas destaca per èxits internacionals massius com Me Voy, Andar conmigo, Limón y sal o Lento. Josep Saballs, regidor responsable del festival, explica que de cara a la primavera es farà el gruix de la presentació del festival i que aquest és un avançament per anar fent lloc a l’agenda.

Els mítics Antònia Font també estrenen la seva presència al festival. Coneguts per l’originalitat a l’hora de barrejar estils i tendències, les seves lletres poètiques reflecteixen unes influències culturals diverses i molt interessants.

Roberto Iniesta Ojea, Robe, vocalista i líder d’Extremoduro, torna a Sant Feliu per presentar el nou treball en solitari. També hi actuaran Amaral, el mestre brasiler Toquinho, i altres mestres, del pop espanyol, com Hombres. També hi seran, en doble concert, Guillem Gisbert, dels Manel i amb el seu primer disc en solitari, i La Ludwig Band.

El més llegit

I després