I després

El Grup Municipal Socialista destaca que el nou pressupost “garanteix que la ciutat i l’administració funcionin”

Compartiu aquesta història

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Sant Feliu considera que el nou Pressupost 2024 que es va aprovar ahir en Ple Municipal garanteix “que la ciutat i l’administració funcionin”. Així ho explica el regidor de la formació, Josep Melcior Muñoz.

El pressupost d’aquest proper any s’incrementa en més de 6 milions d’euros, un increment que es produeix, en més de la meitat, per aportacions d’altres administracions i “que ja tenen destí”. El regidor es refereix als imports destinats a les residències de la gent gran de Sant Feliu, “que faran que els seus usuaris paguin menys”. 

Entre les inversions previstes dins el nou pressupost hi ha la reforma de l’Antic Hospital, dels centres educatius, o la nova gestió pròpia dels aparcaments amb una política “d’inclusió social”, destaca la formació. Entre altres accions previstes hi ha també el cobriment de rieres, a més d’una millora i transformació en el model de gestió del residus a la ciutat. 

La formació recorda que el nou pressupost “té el gran objectiu de tancar una etapa 2020-2023 que va ser de crisis general”, referint-se a les crisis sanitària, energètica i també econòmica dels darrers anys. 

La formació creu que el 2024 és “l’any previ a una nova manera de funcionar a les hisendes locals que tindrà a veure amb recuperar les regles fiscals que deixen encorsetada l’acció dels governs, per tant és un any important”.

El més llegit

I després