I després

Junts considera que el Pressupost 2024 no aborda “els problemes reals de Sant Feliu”

Compartiu aquesta història

Junts de Sant Feliu de Guíxols considera que el Pressupost de l’Ajuntament aprovat ahir a la nit no aborda “els problemes reals de Sant Feliu”. La formació explica que el pressupost se sosté “en una pujada general dels principals impostos que afecten directament a la butxaca de les famílies ganxones”.

El grup explica que “creix en uns 6 milions respecte del de 2023 per l’aportació de 4 milions d’euros de transferències de l’estat espanyol i la Generalitat, prop d’1,4 milions de la pujada d’impostos i taxes a càrrec dels ganxons i ganxones i 600.000 euros de la valorització de residus”. Toni Carrión, regidor de la formació, valora així la situació.

El grup municipal afirma que constata que “l’actual govern municipal ha portat Sant Feliu a ser més depenent de les transferències i això ens converteix en un municipi subsidiat, a la vegada que provoca un increment d’ingressos que ofega els ciutadans en comptes de pensar en ser un generador d’economia”.

La formació destaca que “es demostra amb la poca quantia d’ingressos que es destinen a activitats econòmiques i la reducció en la partida de suport al desenvolupament empresarial”.  El grup també afirma que “aquest govern no té un full de ruta clar i porta més de 9 anys improvisant”.

Junts també creu que aquest pressupost “no pensa en les inversions necessàries per tenir uns serveis públics i el patrimoni en un bon estat de manteniment” i que considera “que la prioritat en les inversions ha de garantir els serveis per a les persones, com ara la reforma i ampliació de places a l’Asil Surís, el pla de reil·luminació de tots els passos de vianants i vies principals, un nou espai polivalent per les entitats”, entre altres.

El més llegit

I després