I després

ERC creu que el nou pressupost destina “pocs recursos” a educació, habitatge o economia local

Compartiu aquesta història

Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Feliu afirma que ha votat en contra de l’aprovació del Pressupost 2024 perquè “no inverteix en allò que considerem prioritari” i que creuen que “és una irresponsabilitat tenir diners en un pressupost i no gastar-los en allò que més afecta a la ciutadania, tal com ha passat durant el 2023”.

La formació considera que es destinen “pocs recursos” a educació, habitatge, economia local, joventut, igualtat i participació ciutadana. La regidora del grup municipal. Sílvia Romero, creu que es tracta d’un pressupost continuista.

El grup explica que al pressupost del passat any “hi havien 90.000 euros i se n’han gastat 0” en inversions a les escoles. També afirmen que en programes de desenvolupament empresarial “on hi havien 60.000 euros, n’han gastat 7.000”. També fan referència a les despeses que afecten a Joventut o als habitatges existents per fer-los habitables i per a ús social. El grup afirma que “La Volta ciclista ha costat 56 vegades més, 176.000 euros, que el que tenia previst el govern a la rehabilitació d’habitatges socials”.

ERC explica que ha demanat al govern municipal que destini 180.000 euros “com a mínim” a inversions als centres escolars “i no com tenen previst al pressupost amb 150.000”.

La formació també demana “el canvi de model de recollida selectiva com ja haurien d’haver fet des de l’inici del nou contracte”, com també que “inverteixin més en l’activitat comercial i empresarial de la ciutat, així com en la promoció turística”. El grup municipal d’Esquerra creu que “aquests àmbits interessen poc” a l’equip de govern.

El més llegit

I després