I després

Obert el període d’inscripcions per als casals municipals d’estiu 2020 a Sant Feliu

El termini s'allargarà fins al 12 de juny i el tràmit es pot realitzar en línia o bé per la via telefònica. Una de les principals novetats d'enguany és que no cal córrer, si bé tindran plaça garantida totes aquelles persones que formalitzin correctament la sol·licitud dins del període estipulat.

Compartiu aquesta història

Des de dilluns, 1 de juny, les famílies que ho desitgin ja poden iniciar el tràmit d’inscripció dels seus infants als casals municipals d’estiu de Sant Feliu de Guíxols per a aquest 2020. Com ja s’ha especificat anteriorment, enguany una de les principals novetats és que no cal córrer, si bé tindran plaça garantida totes aquelles persones que formalitzin correctament la sol·licitud dins del termini estipulat i n’efectuïn el pagament corresponent. Una altra de les novetats és que són inscripcions no presencials: es poden fer per Internet o bé per telèfon, i el període venç la setmana següent, en concret el divendres 12 de juny (inclòs).

Abans de realitzar el tràmit heu de saber que aquest estiu el funcionament dels casals serà molt diferent de com es venia fent en anys anteriors. La situació d’excepcionalitat derivada de la pandèmia de coronavirus ha fet que aquestes entitats, orquestrades pel consistori de la ciutat, hagin hagut d’adaptar la seva activitat a les noves mesures i protocols de seguretat. Aquest és el motiu pel qual els casals comencen el 6 de juliol i deixen d’operar el 28 d’agost, un espai de temps racionalment dividit en quatre quinzenes. Al llarg d’aquestes setmanes d’activitat els infants es dividiran en grups de màxim 10 nens, i un únic monitor/a serà qui es farà càrrec del grup durant tot l’estiu per així evitar contactes a gran escala. Els diversos grups d’infants no interactuaran entre si per a prevenir possibles cadenes de transmissió del virus.

Tres modalitats de casal d’estiu municipal

 • Casalet. És el que se celebra a l’Escola Gaziel. S’hi poden apuntar els nascuts entre el 2008 i el 2016.
 • Casal de proximitat. És el que es fa a l’Escola Baldiri Reixach. També va dirigit als infants nascuts entre el 2008 i el 2016.
 • Casal esportiu. És el que desenvolupa les seves activitats de caire esportiu al pavelló municipal de La Corxera. En aquest cas s’hi poden inscriure els nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2013.

Inscripcions: per Internet o per telèfon

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posa a la vostra disposició dues vies a través de les quals podeu formalitzar la inscripció dels vostres infants a algun dels casals municipals:

 • Per Internet:
  1. Accediu a la web ciutada.guixols.cat.
  2. Feu click a l’opció Inscripcions (Casals d’estiu – Guíxols Música – Fires).
  3. Cliqueu la casella Joventut (Casals Estiu) i seguiu-ne totes les indicacions.
  4. Realitzat el tràmit, imprimiu-vos-en el justificant i el document de pagament.

 

 • Per telèfon:
  1. Truqueu entre l’1 i el 5 de juny al número d’atenció al públic del consistori guixolenc, és a dir, el 972 32 70 00. Servirà per a sol·licitar cita prèvia.
  2. Espereu i contesteu la trucada que us faran els serveis de l’Ajuntament el dia i l’hora que hagueu acordat a la primera trucada. Ara sí que formalitzareu la inscripció.
  3. Atengueu a les instruccions que se us donaran per telèfon per tal que pugueu imprimir-ne el justificant i el resguard del pagament efectuat.

Si teniu dubtes sobre com realitzar la inscripció telemàticament, aquí teniu un vídeo-tutorial on s’hi explica pas a pas les instruccions que cal seguir:

El més llegit

I després