I després

‘Dones Ganxones, Dones del Món’ se celebra enguany en format virtual

Compartiu aquesta història

Aquest mes de juny se celebra la 11ª edició de la jornada ‘Dones Ganxones, Dones del Món’ a Sant Feliu de Guíxols. L’Estat d’Alarma per la Covid19 ha obligat a readaptar la proposta tal i com s’havia celebrat fins ara i, enguany, la fira se celebra en format virtual.

Durant el mes de juny, totes les dones emprenedores de Sant Feliu de Guíxols, bé tinguin un negoci o bé formin part d’una entitat, poden enviar un vídeo tutorial on expliquin les activitats que realitzen o com funciona el seu negoci i l’Ajuntament en farà difusió a través de les xarxes socials. La finalitat de la jornada és donar visibilitat a la gran diversitat d’emprenedoria i associacionisme femení guixolenc i reconèixer la tasca de totes elles.

Laura Serrano, regidora d’igualtat de l’Ajuntament, ha explicat que ‘és molt important seguir visualitzant a les dones emprenedores, i més en aquests moments de crisi. Creiem que és important avui més que mai fer difusió i visualitzar les dones emprenedores i les entitats de la nostra ciutat’ I és que la gran crisi derivada per la Covid19 ha provocat escletxes també en termes d’igualtat, i és necessari seguir treballant per els drets i el reconeixement de les dones. És per això que s’ha volgut celebrar igualment la proposta en format digital.

Les interessades podeu enviar el vostre vídeo al correu electrònic siadsfg@gmail.com Ha de ser un vídeo gravat en horitzontal i que no excedeixi els 5 minuts. Recordeu també afegir-hi les vostres dades personals.

Consulta les Bases de la 11ª edició de ‘Dones Ganxones, Dones del Món’ CLICANT AQUÍ

El més llegit

I després