I després

Estudis de grau mitjà: tret de sortida al període de presentació de sol·licituds

Des de dilluns, 2 de juny, els estudiants que tinguin pensat cursar un cicle de grau mitjà per a l'any escolar 2020-2021 ja poden presentar-ne la sol·licitud, tant si agafen la modalitat de formació professional com si opten per les arts plàstiques i disseny. El període de peticions s'allargarà fins al 8 de juny (inclòs).

Compartiu aquesta història

Des de dilluns, 2 de juny de 2020, els estudiants que tinguin pensat cursar un cicle de grau mitjà per a l’any escolar 2020-2021 ja poden presentar-ne la sol·licitud, tant si agafen la modalitat de formació professional com si opten per les arts plàstiques i disseny. El període s’allargarà fins a la setmana següent, concretament fins al 8 de juny (inclòs), i per tal de formalitzar-ne la petició cal seguir els passos que trobareu descrits a l’apartat corresponent del portal web del Departament d’Educació de la Generalitat preinscripcio.gencat.cat.

Tanmateix, també heu de saber que a partir del 2 de juny ja es poden presentar sol·licituds per a cursar ensenyaments esportius. El funcionament de la inscripció és similar al del grau mitjà, però el període és més extens: es podran formalitzar sol·licituds fins al dia 17 de juny.

El més llegit

I després