El Centre d’Assistència Primària (CAP) de Sant Feliu de Guíxols ha reiniciat aquesta setmana l’atenció dels pacients per part del seu equip d’atenció primària assignat.
Per la seguretat del pacient, i seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat, en l’actualitat les visites als CAP han de ser concertades prèviament de manera telefònica.

Les persones amb patologies agudes o que es trobin malament han de trucar al telèfon 93.326.89.01 per concertar visita prèvia o fer-ho des de la web de programació de visites, a la qual podeu accedir fent clic aquí. Posteriorment, un professional del centre els trucarà per indicar l’hora i dia de la visita. En cas d’urgència vital, sí que es poden desplaçar directament al CAP com farien de manera habitual.

Des del centre es demana a la població que vagi al CAP amb mascareta quirúrgica i sense acompanyants, a excepció dels menors i de les persones amb dependència. Les persones que estan pendents de proves i seguiments rebran trucades directament des del CAP per concretar dia i hora de visita, no cal que truquin per reclamar-les.

A continuació teniu una infografia amb la informació més important facilitada per l’Institut Català de la Salut.