I després

Manolo García ha presentat als mitjans la seva exposició al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Aquest dimecres al migdia, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, s’ha presentat davant dels mitjans l’exposició de Manolo García que, a partir aquest dijous, es podrà visitar a l’històric edifici de la Ciutat.

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres al migdia, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, s’ha presentat davant dels mitjans l’exposició de Manolo García que, a partir aquest dijous, es podrà visitar a l’històric edifici de la Ciutat.

La mostra, que arriba amb el nom de Poetes desafectes, excèntrics remers, reuneix una selecció de l’obra artística més recent de l’autor. De fet, algunes de les obres han estat finalitzades fa pocs dies.
S’hi podran veure 24 pintures, tant olis com acrílics, a més de 35 dibuixos en paper, així com escultures en fusta i ferro d’aquest mateix 2019.

L’artista ha parlat de les seves primeres creacions, als 14 anys, en la seva primera feina: “era un fusteria, i al meu cap li demanava si dels retalls que anaven quedant en podia agafar algun trosset i amb cola d’impacte feia uns quadrets, unes geometries rares”. García ha comentat que a aquesta edat “ja tenia clar que volia ser músic i pintor”.

Manolo García ha compartit una visita guiada amb els mitjans de comunicació per la mostra que s’està acabant d’enllestir.

 

A l’hora de comparar un concert amb una exposició, ha explicat que mentre en un concert “tu, a cos físic, has de dir bona nit, aquí estem i vinga, endavant” en una mostra expositiva “el quadre parla per tu”.
Sobre la seva obra, la defineix com a informalista-pop “m’ho he inventat però m’agrada”. També ha relacionat la seva música i pintura, comentant que “és el meu món interior, les meves inquietuds, el meu patiment existencial”.

En en mateix edifici, el Monestir de Sant Feliu, té lloc també l’exposició d’enguany de l’Espai Carmen Thyssen, on es poden trobar obres de Picasso o Sorolla. Sobre el fet de que ell exposi al mateix edifici comenta que “ha estat una sorpresa”, mostrant-se “encantat”.

La mostra es podrà visitar a partir d’aquest dijous a la quarta planta del Monestir de Sant feliu de Guíxols.

 

L’exposició es pot visitar fins el proper dissabte 3 d’agost. Els horaris són:

•De l’11 al 14 de juliol
De dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.
Dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 20 hores.

•A partir del 15 de juliol
De dilluns a diumenge, d’11 a 21 hores.

 

 

El més llegit

I després