I després

Manolo García exposarà algunes de les seves obres més recents al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

El Monestir de Sant Feliu de Guíxols acollirà, a partir d’aquest dijous 11 de juliol, una exposició de Manolo García on els visitants podran gaudir de pintures i dibuixos fins al 3 d’agost. Sota el nom de Poetes desafectes, excèntrics remers, la mostra reuneix una selecció de la producció més recent de l’artista en pintura i dibuixos. S’hi podran veure 24 pintures —olis i acrílics—, 35 dibuixos en paper, així com escultures en fusta i ferro.

Compartiu aquesta història

Imatge: manolo-garcia.com

El Monestir de Sant Feliu de Guíxols acollirà, a partir d’aquest dijous 11 de juliol, una exposició de Manolo García on els visitants podran gaudir de diverses de les seves obres fins el 3 d’agost.
Sota el nom de Poetes desafectes, excèntrics remers, la mostra reuneix una selecció de la producció més recent de l’artista en pintura i dibuixos. S’hi podran veure 24 pintures —olis i acrílics—, 35 dibuixos en paper, així com escultures en fusta i ferro.

Encara que bolcat professionalment en la música amb una trajectòria plena de grans èxits, Manolo García sempre ha mantingut en paral.lel una prolífica creació pictòrica. Algunes de les seves obres es poden veure en portades i interiors d’àlbums de tota la seva carrera discogràfica.

Imatge de l’obra “Viaje pausado”, acrílic collage sobre tela.

També ha publicat tres llibres sobre els seus dibuixos i pintures: De arrebatadora vida, una recopilació dels seus quadres pintats entre el 1985 i 1992; Vacaciones de mí mismo, del 2004, amb un llarg recorregut per tota la seva obra pictòrica; i El Fruto de la rama más alta del 2011.

La seva primera exposició individual va ser a Menorca l’any 1992. Durant aquest temps s’han succeït més d’una vintena de mostres en diferents punts de la península, comptant exposicions individuals i col·lectives.
L’artista serà protagonista per partida doble a Sant Feliu, ja que és una de les estrelles que formen part del 57 Festival de Porta Ferrada, on actuarà el 12 i 13 de juliol presentant la seva primera gira en acústic.

El més llegit

I després