I després

L’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu presenta novetats de cara al proper curs

L’Escola Oficial d’Idiomes —EOI— de Sant Feliu de Guíxols presenta tres novetats de cara al proper curs. La directora del centre, Mercè Ribera, explica que una d’elles és dividir el primer curs d’alemany en dos. El primer any només es farà una classe setmanal, en comptes de les dues habituals, i s'hi impartirà la meitat del primer curs. La resta es farà el segon any.

Compartiu aquesta història

Imatge: EOI

L’Escola Oficial d’Idiomes —EOI— de Sant Feliu de Guíxols presenta tres novetats de cara al proper curs.
La directora del centre, Mercè Ribera, explica que una d’elles és dividir el primer curs d’alemany en dos. El primer any només es farà una classe setmanal, en comptes de les dues habituals, i s’hi impartirà la meitat del primer curs. La resta es farà el segon any.
Aquesta opció és aplicable, per ara, només al primer curs. Segons la directora “l’experiència ens diu que hi ha gent que se’ns apunta a primer d’alemany i després troben que el ritme és una mica massa ràpid”. Ribera comenta que aquesta opció és una qüestió “que fa temps que els directors demanem” per poder adaptar-se una mica més al ritme de vida actual.

Una altra de les novetats és en el quart i cinquè curs d’anglès. A partir d’ara es podrà fer un dels dos cursos semipresencial, per tant els alumnes, en comptes d’anar dos dies a la semana a classe, podran anar-hi només un dia i la resta de tasques les faran online.

La tercera novetat és per a persones que ja ha obtingut algún certificat de l’EOI però que desitgen “refrescar coneixements”. Segons explica Ribera, aquests usuaris es poden matricular amb una opció que es diu “d’actualització” en la qual “et pots incorporar a un grup normal sempre que hi hagin places vacants”. No té cap validesa acadèmica, però “pots assistir a tot, fer-ho tot, tots els parcials, tota la feina, menys l’exàmen final”, ja que aquesta persona ja disposa d’aquest certificat. Des de l’Escola el que sí que es farà és emetre un document en el qual s’explica que s’ha realitzat aquesta actualització de nivell.
Per poder utilitzar aquest sistema ha de fer un mínim de 2 anys que s’ha obtingut la titulació i és una opció aplicable a tots els cursos.

La directora del centre recorda que tenen disponibles 600 places a Sant Feliu i que els idiomes que s’hi poden estudiar són: francès fins a tercer (B1), alemany fins a cinquè (B2), i anglès fins a sisè (C1).
La inscripció per a nous alumnes és online des del 2 de setembre a les 9 del matí fins el 5 de setembre a les 3 de la tarda. El mateix dia 5 es pot fer presencialment al centre, al carrer Canigó, 41, de la Ciutat. Per a més información es pot trucar al 972.82.16.46 o consultar el seu web clicant aquí.

 

El més llegit

I després