I després

Inauguració de l’exposició d’Alex Pallí, aquest divendres

L’artista Alex Pallí inaugura la seva nova mostra aquest divendres 12 de juliol a l’espai La Nau Blau del carrer Sant Isidre de Sant Feliu a les 8 del vespre. La mostra porta el nom de Llenguatge i experiencia. Itineraris a través de la pintura d’Alex Pallí Vert.

Compartiu aquesta història

L’artista Alex Pallí inaugura la seva nova mostra aquest divendres 12 de juliol a l’espai La Nau Blau del carrer Sant Isidre de Sant Feliu. L’acte començarà a les 19.30 amb una performance que sortirà del Passeig del Mar, al Casino Guixolenc, per anar fins a la Nau Blau.

La mostra porta el nom de Llenguatge i experiencia. Itineraris a través de la pintura d’Alex Pallí Vert.
L’exposició es pot visitar fins el 31 de juliol, amb horari de dijous a diumenge de 19 a 21 hores. En cas de voler fer visites fora d’hora es pot trucar al 610.92.22.73.

Des del 1994, Alex Pallí ha fet 80 exposicions individuals i col·lectives en l’àmbit nacional i internacional.
El 2003 va ser escollit per la mostra 4 talents catalans a Paris que va tenir lloc a la Maison de la Catalogne de Paris. També ha exposat a galeries de Barcelona, Madrid, Bolonya, Paris i Londres.
També ha participat a fires d’art contemporani com ara Arco de Madrid, Arte Fiera a Bolonya, Art-expo SWAB de Barcelona, i ArtBo a Bogotà.
A més, el 2009 va fundar amb un grup d’artistes el col·lectiu Nubolâris, amb el qual intervenen activament en la creació i organització d’esdeveniments culturals.

El més llegit

I després