Aquest divendres, la Junta de Govern del Col.legi de Fisioterapeutes de Catalunya farà la seva reunió mensual al Monestir de Sant Feliu de Guíxols a partir de les 5 de la tarda. Posteriorment, a les 7, es reuniran amb les col.legiades i col.legiats que s’hi acostin.

El degà del Col.legi, Ramon Aiguadé, ha explicat a Ràdio Sant Feliu que la decisió de portar la reunió a Sant Feliu rau en que l’actual junta —elegida el passat 17 de novembre— va decidir “apropar el Col.legi a tot el territori i des de llavors hem començat a fer reunions itinerants” per poder valorar les situacions concretes de cada zona del país. Aquesta serà la segona que realitzen fora de Barcelona. La primera va ser també a les comarques de Girona, a Olot.

Aiguadé recorda que al ser una entitat que abraca tot Catalunya, amb aquest sistema “pretenem tenir un tracte més proper amb els nostres col.legiats i col.legiades i així poder explicar què és el que fem, copsar les necessitats que es tenen en els diferents punts del territori i d’alguna manera fer el col.legi més proper, no només als col.legiats, sinó també a la problació en general”.

El Degà ha explicat que són diversos els motius que els han portat fins a Sant Feliu, un d’ells l’atractiu de la Ciutat a la Costa Brava, també la possibilitat de visitar l’exposició de Els banys de mar, salut i oci de l’Antic Hospital, a més de les diverses activitats lúdiques que proporciona el Municipi. També s’ha trobat important que un dels membres de la junta, Ismael Martí, visqués a Sant Feliu. La previsió de l’organització és que una quarantena de persones hi participin.