I després

El Col.legi de Fisioterapeutes de Catalunya es reunirà aquest divendres a Sant Feliu de Guíxols

Aquest divendres, la Junta de Govern del Col.legi de Fisioterapeutes de Catalunya farà la seva reunió mensual al Monestir de Sant Feliu de Guíxols a partir de les 5 de la tarda. Posteriorment es reuniran amb les col.legiades i col.legiats que s’hi acostin.

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, la Junta de Govern del Col.legi de Fisioterapeutes de Catalunya farà la seva reunió mensual al Monestir de Sant Feliu de Guíxols a partir de les 5 de la tarda. Posteriorment, a les 7, es reuniran amb les col.legiades i col.legiats que s’hi acostin.

El degà del Col.legi, Ramon Aiguadé, ha explicat a Ràdio Sant Feliu que la decisió de portar la reunió a Sant Feliu rau en que l’actual junta —elegida el passat 17 de novembre— va decidir “apropar el Col.legi a tot el territori i des de llavors hem començat a fer reunions itinerants” per poder valorar les situacions concretes de cada zona del país. Aquesta serà la segona que realitzen fora de Barcelona. La primera va ser també a les comarques de Girona, a Olot.

Aiguadé recorda que al ser una entitat que abraca tot Catalunya, amb aquest sistema “pretenem tenir un tracte més proper amb els nostres col.legiats i col.legiades i així poder explicar què és el que fem, copsar les necessitats que es tenen en els diferents punts del territori i d’alguna manera fer el col.legi més proper, no només als col.legiats, sinó també a la problació en general”.

El Degà ha explicat que són diversos els motius que els han portat fins a Sant Feliu, un d’ells l’atractiu de la Ciutat a la Costa Brava, també la possibilitat de visitar l’exposició de Els banys de mar, salut i oci de l’Antic Hospital, a més de les diverses activitats lúdiques que proporciona el Municipi. També s’ha trobat important que un dels membres de la junta, Ismael Martí, visqués a Sant Feliu. La previsió de l’organització és que una quarantena de persones hi participin.

El més llegit

I després