I després

Festa Major de Sant Pol aquest cap de setmana

A partir d’aquest divendres 12 i fins els diumenge 14 de juliol, arriba una nova edició de la Festa Major de Sant Pol. Durant aquests 3 dies s’hi trobaran atraccions infantils de fira ubicades al Parc de Les Dunes. També hi haurà fira d’artesans i diverses actuacions, com ara el dia 12 de juliol amb disco mòbil i el dia 13 amb Pasión Gitana.

Compartiu aquesta història

Imatge: Àrea de Turisme

A partir d’aquest divendres 12 i fins els diumenge 14 de juliol, arriba una nova edició de la Festa Major de Sant Pol. Durant aquests 3 dies s’hi trobaran atraccions infantils de fira ubicades al Parc de Les Dunes. També hi haurà fira d’artesans i diverses actuacions, com ara el dia 12 de juliol amb disco mòbil Nouso a les 10 de la nit. El dia 13 a les 10 de la nit, serà el torn del ballet clàssic flamenc amb Pasión Gitana.

Durant el diumenge 14, al matí, sardinada a la platja, campionat internacional de menjada de síndries i festa de l’escuma. A la nit, a les 10, cantada d’havaneres amb el grup Peix Fregit. El fi de festa serà amb un castell de focs artificials.
Les activitats tindran lloc a la platja de Sant Pol, davant dels restaurants Villa Laura, La Palmera, Villa Maria i Hotel Sant Pol.

El més llegit

I després