I després

Manolo Garcia, dues nits a l’Espai Port del Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

El 57 Festival de la Porta Ferrada arriba a 20.000 entrades venudes, mentre Manolo García anuncia el sold-out del seu exclusiu concert acústic i afegeix una segona data: la cita serà un dia abans, el 12 de juliol, al mateix Espai Port. El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha posat a la venda les entrades d’un segon concert de Manolo Garcia. Un cop penjat el cartell de localitats exhaurides pel seu concert del dia 13 de juliol, es confirma un nou espectacle el dia 12.

Compartiu aquesta història

El 57 Festival de la Porta Ferrada arriba a 20.000 entrades venudes, mentre Manolo García anuncia el sold-out del seu exclusiu concert acústic i afegeix una segona data: la cita serà un dia abans, el 12 de juliol, al mateix Espai Port.
El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha posat a la venda les entrades d’un segon concert de Manolo Garcia. Un cop penjat el cartell de localitats exhaurides pel seu concert del dia 13 de juliol, es confirma un nou espectacle el dia 12.

Garcia, que es presenta a Sant Feliu amb la seva versió acústica, aprofitarà la visita a la capital ganxona per exhibir la seva obra pictòrica al Monestir, en una exposició. Serà la segona vegada que un artista multidisciplinari fa servir la seva presència al municipi per mostrar el conjunt de la seva carrera artística. Abans de Manolo Garcia ho havia fet una altra estrella present també en aquesta edició: Patti Smith. L’entrada al recinte expositiu estarà subjecte a preus i horaris de les exposicions del Monestir 2019.
Més informació a www.festivalportaferrada.cat

El més llegit

I després