L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col.legi Gaziel ha decidit donar per finalitzada la tancada que venien portant a terme des del passat 31 de maig per mostrar el seu rebuig a l’eliminació, per part del Departament d’Educació, d’una de les dues línies de P3 de les que disposava fins ara el centre. La iniciativa estava previst que s’allargués fins el dia 21 de juny degut a que el centre tanca portes per les vacances d’estiu.

El president de l’AMPA del centre, David Puntunet, explicava a Ràdio Sant Feliu en quina situació es trobarà l’escola a partir d’ara i de la predisposició de l’AMPA de denunciar qualsevol irregularitat.
El 16 de maig va tenir lloc a Sant Feliu una massiva manifestació que va congregar centenars de persones que volien mostrar el seu rebuig a la decisió d’Educació. Hi va participar una nodrida representació de l’Equip de Govern, amb l’Alcalde Carles Motas al capdavant, i diversos representants de l’oposició.

La manifestació, en la qual van participar centenars de persones, va iniciar el seu recorregut a la Placeta Sant Joan i es va dirigir fins a l’Ajuntament, on la directora del centre i el president de l’AMPA van llegir dos manifestos.