I després

Centenars de persones es manifesten en contra del tancament d’una línia de P3 a l’escola Gaziel

Les AMPA de les escoles de Sant Feliu de Guíxols han organitzat una manifestació per mostrar el seu rebuig a la decisió del Departament d’Educació de la Generalitat d’eliminar una de les dues línies de P3 que té el centre educatiu Gaziel de la Ciutat.Centenars de persones s’han acostat fins a la Placeta Sant Joan des d’on ha sortit la manifestació en direcció a la Plaça del Mercat 1 d’Octubre.

Compartiu aquesta història

Les AMPA de les escoles de Sant Feliu de Guíxols han organitzat una manifestació per mostrar el seu rebuig a la decisió del Departament d’Educació de la Generalitat d’eliminar una de les dues línies de P3 que té el centre educatiu Gaziel de la Ciutat.
Centenars de persones s’han acostat fins a la Placeta Sant Joan des d’on ha sortit la manifestació en direcció a la Plaça del Mercat 1 d’Octubre.
Des del l’Ajuntament mostraven ahir la seva sorpresa per aquesta decisió d’Educació, que no els havia estat notificada oficialment i de la qual se n’havien assabentat per terceres persones.

La Plaça del Mercat 1 d’Octubre, plena després de l’arribada de la manifestació que sortia de la Placeta Sant Joan.

En president de l’AMPA del Gaziel, Daniel Puntunet, ha explicat a Ràdio Sant Feliu que aquesta acció de protesta es va gestar anit en una reunió extraordinària que va acabar passades les 11 i en la qual van participar totes les associacions de mares i pares de la Ciutat. La convocatòria a la ciutadania s’ha fet arribar a través de xarxes socials i Whatsapp. Puntunet ha explicat que es té pendent una reunió amb la direcció del centre, l’AMPA, i l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i comenta que han rebut el suport de l’Ajuntament “en tot moment”.

El president de l’AMPA del col.legi Gaziel, Daniel Puntunet, en el moment de dirigir-se als manifestants.

En arribar a l’Ajuntament, Puntunet i la directora del centre, Dolors Casamitjana, han dirigit unes paraules als assistents. Casamitjana s’ha mostrat impressionada per “com s’ha mobilitzat el municipi” i ha afirmat que “no volem més retallades, a partir d’ara volem millores”.
Una nodrida representació de l’Equip de Govern i de regidors de l’oposició de tots els partits han estat acompanyant als manifestants durant el recorregut que els ha portat davant l’Ajuntament.

Dolors Casamitjana, directora del centre, en el moment de dirigir-se als assistents a la manifestació.
Representants de l’Equip de Govern i l’oposició han acompanyat als manifestants durant l’acte.

El més llegit

I després