I després

El Departament d’Educació vol eliminar una línia de P3 del Gaziel

El Departament d'Educació de la Generalitat vol eliminar una línia de P3 del centre educatiu Gaziel, que passaria a tenir-ne només una. La raó que esgrimeixen és la davallada demogràfica que s'ha vist reflectida en un menor nombre d'inscripcions de nous alumnes en el primer curs d'infantil de cara al curs que ve.

Compartiu aquesta història

El Departament d’Educació de la Generalitat vol eliminar una línia de P3 del centre educatiu Gaziel, que passaria a tenir-ne només una. La raó que esgrimeixen és la davallada demogràfica que s’ha vist reflectida en un menor nombre d’inscripcions de nous alumnes en el primer curs d’infantil de cara al curs que ve.
Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han mostrat la seva sorpresa, ja que s’han hagut d’assabentar de la notícia per altres vies perquè no han rebut cap notificació oficial al respecte. També han recordat que ja tenen experiència en casos com aquest, ja que el 2017 es va viure una situació semblant al col.legi Baldiri Reixach. En aquell cas es va poder revertir pel treball conjunt que van realitzar entre la comunitat educativa, les Ampes i el Consistori.

Des de l’Ajuntament s’ha recordat que les Ampes i la comunitat educativa tenen tot el seu suport perquè no es perdi aquesta línia “i es puguin mantenir els recursos que hi ha destinats a aquesta escola”. També ha recordat que des d’ara mateix ja estan en converses per coordinar-se. De fet, aquesta tarda ja està programada una reunió amb l’AMPA del Gaziel. L’Ajuntament també ha fet referència al seu interès en participar en la reunió que s’haurà de realitzar amb el Departament d’Educació.
El Consitori confia en què la situació “que no és ferma” es pugui revertir i que la quantitat d’alumnes per classe pugui mantenir-se per sota de la xifra màxima d’infants permesos per aula.

 

El més llegit

I després