I després

El divendres 28 de juny Liceu a la Fresca a Sant Feliu de Guíxols

El proper divendres 28 de juny a les 10 de la nit al pati de l'Escola de Música tindrà lloc per tercer any consecutiu l'esdeveniment musical d'El Liceu a la Fresca. És un acte cultural obert a tothom. Liceu a la Fresca compta amb el suport de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola, que retransmetran Tosca de Puccini en directe pel 33 i La2 a través d'un programa especial on es farà menció de la col·laboració de tots els municipis implicats.

Compartiu aquesta història

El proper divendres 28 de juny a les 10 de la nit al pati de l’Escola de Música tindrà lloc per tercer any consecutiu l’esdeveniment musical d’El Liceu a la Fresca. És un acte cultural obert a tothom.

Liceu a la Fresca compta amb el suport de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola, que retransmetran Tosca de Puccini en directe pel 33 i La2 a través d’un programa especial on es farà menció de la col·laboració de tots els municipis implicats.

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.

El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s’estava representant en el propi Teatre.

La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat de nou, gràcies a la col·laboració de Televisió de Catalunya, i es va fer la retransmissió de La Traviata. En aquest projecte es van afegir uns quants municipis que a través de pantalles situades a les seves places i carrers van fer arribar l´òpera a les seves poblacions. La tradició s’ha anat repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions han participat al Liceu a la fresca, fent arribar l’òpera als seus municipis i fent gaudir de l´òpera a cada cop més públic.

 

El més llegit

I després