I després

Consells per la Revetlla de Sant Joan en uns dies d’alt risc d’incendis

Des de la Generalitat de Catalunya s’informa que la Revetlla de Sant Joan d'aquest any arriba amb un avís de risc greu d'incendis. Durant aquest llarg cap de setmana, que s’allarga fins dilluns, farà molta calor, hi haurà poca humitat i el vent serà fort, situació propícia per a la propagació d’un incendi.

Compartiu aquesta història

Des de la Generalitat de Catalunya s’informa que la Revetlla de Sant Joan d’aquest any arriba amb un avís de risc greu d’incendis. Durant aquest llarg cap de setmana, que s’allarga fins dilluns, farà molta calor, hi haurà poca humitat i el vent serà fort, situació propícia per a la propagació d’un incendi. Aquest risc és elevat especialment en urbanitzacions i zones boscoses. Les autoritats fan una crida a la responsabilitat individual per evitar incendis durant la Revetlla.

En referència als petards, la Generalitat dóna uns consells pel seu us, entre els quals destaca, en referència al perill de focs, que no s’han de llençar coets a menys de 500 metres de zones boscoses. També recorden que als llocs on es facin revetlles cal recollir la roba estesa i els tendals, a més de tancar portes i finestres.
Podeu consultar totes les recomanacions per la Revetlla de Sant Joan clicant aquí.

 

 

El més llegit

I després