I després

La colla gegantera encara la Festa Major amb tres sortides

L'activitat del 31 de juliol, que coincidirà amb el pregó de la Festa Major, és l'acte més antic dels gegants de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

La Colla Gegantera Ganxona es prepara per encarar la Festa Major amb tres sortides previstes durant la festivitat i que tindran lloc entre aquest proper divendres i el dimarts 1 d’agost.

La primera coincidirà amb la ballada d’estiu que organitza l’Agrupació Amics de la Sarda. La proposta serà aquest divendres a les 22.15 hores al sector del Passeig del Mar de davant del Casino Guixolenc i que comptarà amb la Cobla La Principal del Llobregat.

La segona sortida ja serà el dia del pregó de Festa Major, que anirà a càrrec de Club de rem Llop de Mar, el proper dilluns. Així ens ho explica el president de l’entitat, Jordi Casademont.

La darrera de les sortides que faran durant aquesta Festa Major serà el dimarts 1 d’agost, amb una activitat que començarà des de l’Ajuntament, al migdia.

Cal recordar que la sortida del dia 31, que coincideix amb el pregó de la Festa Major, és l’acte més antic dels gegants de Sant Feliu i també “el més esperat de l’any”, destaquen des de l’entitat. La proposta compta la participació de tota la imatgeria festiva de la ciutat.

El més llegit

I després