I després

Divendres s’inaugura una exposició sobre l’evolució de la societat ganxona en els darrers 200 anys

També es faran dues visites guiades a la mostra el 12 i 26 d'agost i per les quals cal reservar plaça

Compartiu aquesta història

Aquest proper divendres 28 de juliol s’inaugura a l’Antic Hospital l’exposició ‘Una societat canviant’ que explica l’evolució de la societat de Sant Feliu de Guíxols en els darrers 200 anys. La mostra, que és de llarga durada, vol fer reflexionar i entendre el món global a partir de l’estudi de la nostra ciutat entre els segles XIX i XXI

Cal recordar que amb aquesta exposició es culmina el trasllat de la seu principal del Museu a l’edifici de l’Antic Hospital. Emma Coll, tècnica de patrimoni de l’Ajuntament, explica que la mostra vol ser una mirada a la nostra ciutat des de 4 àmbits diferenciats.

Gràcies als Tallers d’Història i a les recerques de l’equip tècnic del Museu d’Història, s’ha pogut traçar aquesta mostra que aprofundeix en les etapes i canvis al municipi.

A l’exposició també s’hi podrà trobar un espai dedicat als personatges més destacats de la nostra ciutat, com ara el músic Juli Garreta, els polítics Pere Caimó i Josep Irla, l’escriptor Agustí CalvetGaziel” i el científic i mecenes Rafael Patxot.

La inauguració serà aquest divendres a les 7 de la tarda i la mostra es podrà visitar de dilluns a diumenge d’ 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. D’altra banda, també es faran visites guiades els dissabtes 12 i 26 d’agost a les 20 hores.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Museu d’Història, presencialment a la recepció de l’Antic Hospital o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat.

El més llegit

I després