I després

Els Dr. Prats, gegants, focs artificials, concerts i activitats variades a la programació de la Festa Major

Compartiu aquesta història

➡️ Podeu trobar tota la programació clicant aquí.

Ja es coneix la programació de la Festa Major 2023 de Sant Feliu de Guíxols, que tindrà lloc entre el 31 de juliol i el 4 d’agost, una programació que el consistori explica que pot patir alguns canvis de darrera hora.

Inclou propostes variades com ara concerts dels Dr. Prats i Di-Versiones. També hi haurà gegants, focs artificials, concerts amb importants orquestres, a més d’activitats per a tota la família.

Entre les propostes que es podran gaudir durant la festivitat s’inclouen la tradicional mascletà d’inici de la Festa Major, que tindrà lloc el dilluns 31 de juliol a les 11 de la nit, com és tradicional a la platja de Sant Feliu. El mateix dilluns, però a la tarda, a partir de les 6 , hi haurà una passada de gegants i cap grossos que organitza la Colla Gegantera Ganxona a les 7 de la tarda i que sortirà des de la plaça Terol.

Per acabar la nit, serà el torn de la música amb una proposta de Di-Versiones i Mashup Party, a partir de les 12 de la nit a l’escenari de davant l’Ajuntament.

Entre les moltes propostes que es gaudiran durant els dies de Festa Major s’inclouen una sortida de gegants, l’activitat del Percubar de Percussió Ganxona, música amb la Cobla Orquestra Montgrins, Dj Animal Show o l’actuació de les ‘Orquestres per la llibertat’ amb la Salseta del Poble Sec, l’Orquestra Plateria i Guapachá Combo.

També se celebrarà el tradicional correfoc amb Els Diables d’en Pere Botero, el dia 3 d’agost a les 11 de la nit. Una hora després, hi haurà un concert amb Dr. Prats i Sotrac.

Podeu consultar tota la programació al web de l’Ajuntament clicant aquí.

El més llegit

I després