I després

Dissabte se celebra el Dia Internacional dels Museus amb diverses activitats

Una conferència sobre les famílies d’ahir i d’avui amb Xavier Roigé i un concert de la Dex’s Band amb pica-pica, entre les propostes previstes

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu ha organitzat diverses activitats a l’Antic Hospital per la celebració del Dia Internacional dels Museus d’aquest dissabte 18 de maig. Coincidint amb aquests propostes, l’espai estarà obert matí i tarda, d’11 a 13 i de 17 a 21 hores.

La primera activitat serà una conferència de Xavier Roigé anomenada ‘Famílies d’avui, famílies d’ahir. Continuïtats i canvis’ que començarà a les 17.30 hores i que està relacionada amb la mostra temporal d’Adela PicónPaisatges relacionals’ que es pot visitar al museu.

A partir de les 7 de la tarda serà el torn de la música, amb la Dex’s Band, un grup de versions de Xavier Viñas i David Garcia que oferirà el seu variat repertori. També hi haurà un pica-pica pels assistents. Totes les activitats son gratuïtes i amb entrada lliure. El Museu informa que en cas de pluja, l’activitat es traslladarà al Monestir.

El Dia Internacional dels Museus és l’esdeveniment més important que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus. En aquesta edició es proposa celebrar-lo sota el lema ‘Museus per l’educació i la investigació’, que subratlla el paper fonamental de les institucions culturals a l’hora de proporcionar una experiència educativa holística, apostant per un món més conscient, sostenible i integrador.

El més llegit

I després