I després

Desenes de persones assisteixen a la inauguració de la nova exposició d’Adela Picón al Museu d’Història

La mostra temporal es pot visitar a la Capella de l'Antic Hospital fins el mes de juny

Compartiu aquesta història

Desenes de persones han assistit aquest dissabte al matí a la inauguració de la nova exposició temporal del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols anomenada ‘Paisatges relacionals’ i que es pot visitar a la Capella de l’Antic Hospital.

La proposta està conformada per diverses obres, en format d’imatges i vídeos, de l’artista Adela Picón, que mostren una proposta del tipus relacional en la que s’hi ha establert un vincle entre l’artista, una comunitat i els diferents membres que la conformen.

Adela Picón explica com s’ha treballat en la creació d’aquesta exposició, que és el resultat de la feina de dos anys feta amb molt d’esforç.

El primer tinent d’alcalde i responsable de Patrimoni Cultural, Josep Melcior Muñoz, explicava el dia de la inauguració que aquesta exposició és una demostració més de la transformació del museu des del canvi de seu.

La directora del Museu d’Història, Sílvia Alemany, destacava que la inauguració de la mostra és un moment especial i recordava l’àmplia llista de persones que han participat per crear les obres que es poden veure a l’exposició.

Des del museu de la ciutat afirmen que amb aquesta proposta s’han volgut posar sobre la taula “qüestions i percepcions sobre el sentiment de pertinença i les famílies mostrades de la mà de l’artista”. L’exposició es pot visitar de dimarts a dissabte d’11 a 13 i de 17 a 19 hores i els diumenges i festius, d’11 a 14 hores.

El més llegit

I després